BitcoinKrypto Nyheter

Thailand får Bitcoin ETF

Thailand får Bitcoin ETF

Thailand får Bitcoin ETF. Thailands første Bitcoin ETF. Godkjent for lansering av ONEAM, retter seg utelukkende mot velstående og institusjonelle investorer.

Ifølge Bangkok Post har den thailandske verdipapir- og børsmyndigheten (SEC). Gitt tillatelse til One Asset Management, et lokalt selskap, til å introdusere Thailands første børsnoterte fond (ETF) for Bitcoin.

Dette ETF-et er eksklusivt tilgjengelig for velstående og institusjonelle investorer. Og følger en policy om å investere i 11 fremtredende globale fond

.

En diversifisert tilnærming

ONE Bitcoin ETF Fund of Funds Unhedged and not for Retail Investors (ONE-BTCETFOF-UI) vil bli distribuert mellom 31. mai og 6. juni. Imidlertid, i motsetning til tradisjonelle ETF-er, er dette fondet utelukkende tilgjengelig for velstående og institusjonelle investorer.

«Digitale eiendeler er en alternativ aktivaklasse med lav korrelasjon til tradisjonelle finansielle instrumenter,» sa Pote Harinasuta, administrerende direktør i ONEAM. «De er egnet for å hjelpe investorer med å diversifisere investeringsrisiko,» la han til.

ONEAMs Bitcoin ETF tar en unik tilnærming ved å investere i 11 ledende globale fond. Denne strategien sikrer likviditet og sikkerhet for investorer. Fondet følger internasjonale standarder for lagring av digitale eiendeler og har også gjennomgått grundige vurderinger av reguleringsmyndigheter både i USA og Hong Kong.

I mellomtiden, mens ONEAM feirer sin prestasjon, venter MFC Asset Management på godkjenning fra SEC for sin egen spot Bitcoin ETF. På samme måte som ONEAMs tilbud, vil MFCs ETF også kun være rettet mot velstående individer og institusjonelle kunder.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display