Krypto NyheterKryptovaluta

Topp 4 altcoin for de neste 6 måneder

Topp 4 altcoin for de neste 6 måneder

Topp 4 altcoin for de neste 6 måneder. En mye fulgt analytiker og trader avslører sine topp fire altcoin-valg for de neste seks månedene. Analytikeren, kjent under pseudonymet The Flow Horse, forteller sine 217.900 følgere på sosiale medieplattformen X at Ethereum (ETH) er en av de viktigste investeringene å se på fra nå og ut året.

Andre valg

Hans andre valg inkluderer mememynten Pepe (PEPE), MAGA (TRUMP), en mememynt inspirert av presidentkandidat Donald Trump, og Ondo Finance (ONDO), et prosjekt fokusert på å tokenisere virkelige eiendeler (RWAs).

“ETH, Pepe, Trump, Ondo. Vil ikke ha en femte, bare legg det i kongen (Bitcoin). Seks måneders maks tidsramme.”

Analytikeren sier at på lang sikt er det sannsynligvis best å bare holde på Bitcoin (BTC) som den beste risikojusterte investeringen, heller enn å forsøke å velge altcoins.

“BTC: Jeg kan holde en spot stack komfortabelt for alltid, kanskje ETH også. Å holde på alts har alltid historisk sett vært en tapsstrategi.”

Ethereum handles for 3,787 dollar. I skrivende stund, ned litt de siste 24 timene. Da I mellomtiden handles ONDO for 1.38 dollar. I skrivende stund, opp nesten 2% de siste 24 timene.

MAGA handles for 14.59 dollar i skrivende stund, ned mer enn 8% de siste 24 timene. TRUMP, lansert sent i fjor på Ethereum, er opp mer enn 213% de siste 30 dagene. Mememyntens sterke prestasjon har også økt verdien av Donald Trumps egne kryptobeholdninger.

Pepe handles for 0.00001499 dollar i skrivende stund, opp mer enn 72% de siste 30 dagene.

Forrige måned la blokkjedeovervåkingsfirmaet Lookonchain merke til at en kryptohval trakk ut 592 milliarder PEPE fra Binance, verdens største kryptobørs, som var verdt nesten 8 millioner dollar.på tidspunktet for transaksjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display