Krypto Nyheter

Krypto-analytiker spår en XRP Økning på 4 000 Prosent

Krypto-analytiker spår en XRP Økning på 4 000 Prosent

Krypto-analytiker spår en XRP Økning på 4 000 Prosent. Til tross for den uimponerende prisutviklingen for XRP. Har denne kryptoanalytikeren forutsagt at kryptotokenet kan oppleve et «God candle» som vil sende prisen til uante høyder. Analytikeren antydet også når denne paraboliske bevegelsen vil skje.

XRP-pris vil snart til 30 dollar

Kryptoanalytiker DustyBC delte et diagram på sin X-plattform (tidligere Twitter). Der han spår at XRP vil oppleve et «God candle» som vil sende prisen til 30 prosent, noe som representerer omtrent en 4 000 prosent prisøkning for kryptotokenet. Interessant nok antydet han at denne bevegelsen vil skje en gang i løpet av året.

DustyBCs spådom er basert på en symmetrisk trekant. Som viser hvordan XRP har konsolidert i årevis og er godt forberedt for et brudd. Gitt hvor lenge denne konsolideringen har vart (siden 2017), mener analytikeren at en slik parabolsk økning er mulig. Kryptoanalytiker CasiTrades tror også at XRP kan oppnå slike prisøkninger.

Hun nevnte i et innlegg på X at XRP er i ferd med å «fullføre sin 2245-dagers trekant». Noe som kan representere en sjanse for livet. Hun hadde tidligere antydet at XRP kunne stige til så høyt som 80 dollar når det bryter ut av konsolideringstriangelen. CasiTrades nevnte også nylig at XRP hadde konsolidert enda mer de siste dagene. Og hevdet at et brudd var nært forestående.

Kryptoanalytikeren refererte også til XRPs «interessante» Relative Strength Index (RSI) som en annen grunn til å være optimistisk på kryptotokenet. Hun erkjente at XRPs pris ikke har endret seg mye, men bemerket at det er tegn på et nært forestående brudd.

Kryptoanalytiker Egrag Crypto avslørte nylig at XRPs RSI. Far falt til sitt laveste nivå i historien, og fremhevet hvor positivt dette var for kryptotokenet. XRP har for øyeblikket en lav RSI. Noe som tyder på at kryptotokenet er undervurdert og kan stige snart nok til å oppnå sin rettferdige verdi. I mellomtiden har Egrag kartlagt to veier som XRP kan følge mens det stiger til en pris på 7,5 Dollar.

XRP er i ferd med å gjøre seg bemerket

Kryptoanalytiker Javon Marks foreslo nylig at XRP er i ferd med å bli parabolsk, og uttalte. «Hvis XRP ikke allerede har gjort seg bemerket, ser det ut til at det er i ferd med å gjøre det nå.» Han kom med denne uttalelsen mens han avslørte en skjult bullish divergens som hadde dannet seg på XRPs diagram. Han hevdet at XRP så en prisøkning på over 63 000 prosent. På mindre enn ett år sist gang denne oppsetningen dannet seg på diagrammene.

Kryptoanalytikeren la til at en slik prisøkning er mulig igjen, med XRP som for øyeblikket er på sitt bristepunkt. Marks hadde tidligere forutsagt at XRP. Kunne oppleve en prisøkning på 33 000 prosent, noe som ville sende den over 200 dollar.

På tidspunktet for skrivingen handles XRP til rundt 0,52 dollar, opp i løpet av de siste 24 timene, ifølge data fra CoinMarketCap.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display