Krypto Nyheter

Ethereum ETFs kan lanseres neste uke

Ethereum ETFs kan lanseres neste uke

Ethereum ETFs kan lanseres neste uke. Godkjenning av spot Ethereum ETFs er sannsynligvis «ikke mer enn en uke eller to unna.»

4. juli

US Securities and Exchange Commission (SEC) kan godkjenne de nyeste justeringene av spot Ethereum ETFs innen 4. juli, ettersom diskusjoner mellom kapitalforvaltere og regulatorer når sine siste faser.

Mens de snakket med flere bransjeinnsidere, observerte Reuters at åtte kapitalforvaltere, inkludert BlackRock, Franklin Templeton og Grayscale Investments, nærmer seg sluttfasen. Mange av disse firmaene lanserte spot Bitcoin ETFs i januar etter en ti år lang kamp med regulatorer, og Grayscale sikter igjen på å konvertere en eksisterende tillit til en ETF.

«Mindre» problemer

Ethereum ETFs Klare for Juli Ledere fra to av de involverte firmaene fortalte angivelig Reuters at prosessen med å justere dokumentene har utviklet seg betydelig, og at kun «mindre» problemer gjenstår å løse, som må få klarsignal før fondene kan settes i gang.

Godkjenningen forventes å være «sannsynligvis ikke mer enn en uke eller to unna,» ifølge en annen advokat.

Den siste tidslinjen samsvarer med Bloomberg’s ETF-analytiker Eric Balchunas’ avsløring tidligere denne måneden, hvor han antydet at spot Ethereum ETF kunne bli godkjent før den amerikanske ferien 4. juli, muligens innen 2. juli.

Til tross for utbredte spekulasjoner om lanseringsdatoen, har SEC og dens leder Gary Gensler vært svært tilbakeholdne. I denne ukens Bloomberg-intervju uttrykte Gensler optimisme om å godkjenne disse investeringsinstrumentene, men avsto fra å gi noen spesifikk tidslinje. Han antydet at disse fondene kan bli lansert i løpet av sommeren.

Forrige måned godkjente den regulatoriske vakthunden 19b-4 skjemaene. For øyeblikket jobber SEC og utstederne med S-1 innleveringer, som må godkjennes før disse produktene kan begynne å handle.

Ethereum ETFs Kan Tiltrekke seg 15 Milliarder dollar. På 18 Måneder Ifølge Bitwise’s prediksjon, forventes spot Ethereum ETFs å tiltrekke seg over 15 milliarder dollar. I netto innstrømninger innen de første 18 månedene i det amerikanske markedet.

Bitwise’s CIO Matt Hougan baserte sin estimat på Bitcoin ETF-data og Ethereum’s markedsstørrelse i forhold til BTC. For øyeblikket ligger markedsverdien til verdens største digitale eiendel på rundt 1,26 billioner dollar. Mens Ethereum’s er 432 milliarder dollar. Noe som resulterer i en 3:1 ratio.

Nesten 56 milliarder dollar. Av Bitcoin’s totale markedsverdi er investert i spot Bitcoin ETFs i USA, et tall Hougan antar vil vokse til 100 milliardervdollar, innen slutten av 2025.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display