Teknisk analyse

Bitcoin motstand juni

Bitcoin analyse

Skal ta et raskt blikk og en liten analyse, på krypto valutaen bitcoin. Siden det er mye interessant som er på vei til og skje å forme seg fremover nå.

Krypto valutaen har snudd, etter at 24600 ish området ble respektert. Og ser ut til å gå i fra en bearish trend, til en begynnende bullish eller et begynnende skifte i trenden. Det neste resistance området, er ved 29500 dollar området. Det behøver ikke og bety at det blir en fly high herifra, Bitcoin ligger i en konsolidering sone

Konsolidering

Den ligger i et perfekt konsolideringsområdet. Den har en god suport, og en meget vide resistance linje. Det ser ut til at det er lite kraft i markedet, noe som betyr at det ikke er mange kjøpere inne i markedet noe som stemmer bra med det fundamentale bildet og.

Turning poing

Charten

Som man kan se på charten, så er det en god del resistance områder som bitcoin må presse seg igjennom, før den skal gå videre. Men det handler bare om tid. Den har like mye fått seg en god suport, å noe ytterligere nedgang i fra dette området er meget lite sannsynlig.

Det første resistance områder, er ved 29 4700 ish området. Det er ikke det sterkeste motstands området. Noe som kan føre til en grei oppgang til 30 000 dollar merket. Og det er der det blir hardest for bitcoin og trenge igjennom. På lang sikt skjer vel det uansett, mye på grunn av dynamikken i markedet, men også med tanke på det fundamentale bildet. Slik det ser ut nå, ser det ut til at det kan ta litt tid,men det er jo det som kan skje i en konsolidering og et eventuelt skifte i trenden

Higher high og positiv trend

Tre higher highs

Bitcoin har tre higher highs, det er en god suport på nåværende nivå samt at trenden er meget positiv. Når Bitcoin, kommer seg igjennom 30 000 dollar merket så kan det bli veldig mye fart i sakene. Det er sterk motstandsområdet, både på charten, men også psykologisk blant investorene.

Slik bitcoin er nå, er det en grei valuta og daytrade for de som skulle like det. Selv mener jeg at man kan spare seg for jobben, og heller kjøpe å holde Bitcoin fra disse nivåene og bare ta tiden til hjelp. Se på det som en langsiktig og god investering.

Bitcoinprisen ser ut til og snu, herifra og kommer til å klatre videre. Det er kun en vei og gå for bitcoin nå, tiden det tar er det vanskeligste og si.

Buy and hold, that is gold.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, innvolverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *