KryptovalutaTeknisk analyse

Kan Dogwifhat stige herifra

Kan Dogwifhat stige herifra

Kan Dogwifhat stige herifra. På 7. juni rapporterte det amerikanske arbeidsdepartementet om en økning på 272 000 jobber i mai, langt over estimatene på bare 185 000 og betydelig høyere enn aprils 165 000. Dogwifhat har, som mange andre kryptovalutaer, hatt en solid nedgang. Dette er et resultat av amerikanske nyheter. Kort fortalt er det: På 7. juni rapporterte det amerikanske arbeidsdepartementet om en økning på 272 000 jobber i mai, langt over estimatene på bare 185 000 og betydelig høyere enn aprils 165 000.

Nå skal vi se på det tekniske perspektivet.

Dogwifhat 4 H Chart

Kan Dogwifhat 4-H-Chartstige herifra_valutaen
Skjermbildet:Tradingview

Bunnen nådd?

Det er mye interessant å se på chartet. Vi kan begynne på toppen og gå nedover. Som vi ser, har vi noen higher highs. Dette er et godt tegn, da det viser en positiv trend i markedet. Trenden ligger oppover. Det som også er viktig å merke seg, er at vi har en lower high som stoppet ved støtteområdet. Dette området ser i skrivende stund ut til å holde. Den viser en opptrend og ligger nå i en kanal, som blir mer og mer åpen i bullish retning.

Oppsummert

Ligger DogWifhat ligger i en opptrend. Nedgangen vi nå har sett, kan se ut til å stabilisere seg. Den ligger i et område som kan gi en stor kjøpsmulighet. Den vil på sikt forsøke å komme seg over eller opp til 4,2 dollar. Ved et brudd over 4-dollarmerket, blir neste område 4,37. Dette kan ta en stund, og det er avhengig av at markedet holder seg positivt. Får Bitcoin en stigning, har de andre kryptovalutaene en tendens til å følge etter. Ofte kan det være større sprang i meme coins enn i Bitcoin. Men Bitcoin har en tendens til å «sette retningen» i kryptomarkedet.

Disclaimer

Innholdet i denne tekniske analysen er kun for informasjonsformål og skal ikke anses som finansiell rådgivning. All informasjon, analyser og meninger som presenteres her, er basert på historiske data og tekniske indikatorer. Det er viktig å merke seg at historisk ytelse ikke er en garanti for fremtidige resultater.

Investering i finansielle instrumenter innebærer risiko, og du kan tape hele eller deler av din investering. Før du tar noen investeringsbeslutninger, bør du konsultere en uavhengig finansiell rådgiver for å vurdere om investeringene er passende for din personlige økonomiske situasjon og risikotoleranse.

Forfatteren av denne analysen påtar seg intet ansvar for eventuelle tap eller skader som kan oppstå som følge av bruk av informasjonen som presenteres. Enhver handling du tar basert på informasjonen i denne analysen, er utelukkende på egen risiko.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display