BitcoinTeknisk analyse

Bitcoin Analyse for uke 21 2024

Bitcoin Analyse for uke 21 2024

Bitcoin Analyse for uke 21 2024. Prisen på Bitcoin har beveget seg sidelengs med en bearish tendens forrige uke. Dette betyr ikke at Bitcoin ikke kan snu til en bullish retning på lang sikt. Tvert imot, vi ser flere gode bullish signaler som kan indikere en fremtidig oppgang. Til tross for kortsiktig volatilitet, er det mange eksperter som forblir optimistiske med hensyn til Bitcoins langsiktige potensial. Markedet viser tegn på styrke, og investorene følger nøye med på de neste bevegelsene.

Månedlig

Bitcoin Analyse for uke 21 2024.-Månedlig_valutaenpng
Bildet: Skjermdump tradingview

Det månedlige candle for Bitcoin er enda ikke lukket, men det har gitt oss noen gode indikasjoner for juni, uavhengig av hvordan de neste ukene utvikler seg. Det månedlige candle har nå klatret opp fra støtteområdet og så høyt som over femti prosent av det foregående candle (det som var i april). Dette indikerer at det er en vilje til å klatre videre. Det er et bullish tegn at det har kommet seg over femti prosent av det foregående candle.

Ukentlig

Bitcoin Analyse for uke 21 2024.-ukentlig_valutaenpng
Bildet: Skjermdump tradingview

Den er sterkt bullish og gir oss en meget god close. Det er ikke mye som er tegnet inn av meg i denne charten, bortsett fra at vi ser en higher high på Bitcoin i forhold til forrige uke. Støtteområdet har holdt seg veldig bra, og det er lite sannsynlig at vi vil se de nivåene igjen.

Daglig chart

Bitcoin Analyse for uke  21 2024.-daglig_valutaenpng
Bildet: Skjermdump, Tradingview

Bitcoin kommer nok til å forsøke å klatre videre oppover mot 67 000 dollar-merket først. Det må legges til at Bitcoin konsoliderer nå, men med en bullish bias. Vi kan nok forvente å se noen sidelengs bevegelser fremover, men at den vil forsøke å klatre. Skal man trade denne kryptovalutaen, er det best å kjøpe på retrace om man ikke HODLer.

4 H

Bitcoin Analyse for uke 21 - 4 H 2024_valutaen
Bildet: Skjermdump Tradingview

Konsolidering mellom 65 000 og 67 000 er sannsynlig, med tanke på støtte og motstand. Som det fremkommer av chartet ovenfor, viser det seg som en kanal. Denne kanalen er imidlertid på vei til å bli brutt.

Oppsummert

Bitcoin er i sin helhet sterk og bullish. Det har vært en kamp for Bitcoin å nå det første motstandsområdet, som er ved 69 000 dollar. En close over dette nivået vil føre til videre oppgang. Det er ingen tvil om at dette området vil bli nådd før eller siden. Bitcoin viser også en higher high. Skal man trade denne kryptovalutaen på de litt høyere tidsrammene, er det å kjøpe på retrace et godt alternativ om man ikke skal HODL, som kanskje er det sikreste i disse markedsforholdene. Dette er også det mest forutsigbare slik det ser ut nå i skrivende stund.

Disclaimer

Informasjonen i denne artikkelen er kun til informasjonsformål og utgjør ikke finansiell rådgivning, investeringsråd, handelstips eller noen annen type rådgivning. All handel og investering i kryptovalutaer innebærer risiko, og du bør alltid utføre din egen forskning før du tar noen investeringsbeslutninger. Forfatteren og publikasjonen tar ikke ansvar for tap som kan oppstå som følge av handel eller investering i kryptovalutaer. Husk at tidligere resultater ikke er en indikator på fremtidige resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display