KryptovalutaTeknisk analyse

Analyse DogWifhat Wif

Analyse DogWifhat Wif

Analyse DogWifhat Wif. DogWIFHAT (WIF) er en av de meme-coinene som har størst market cap. Mange har store forhåpninger til denne kryptovalutaen. Det å se langt frem i tid med meme-coins kan være krevende. Per dags dato ser det ut til at DogWIFHAT har en lysende juni måned foran seg. Men det kan være lurt å gi seg mens leken er god.

1 Måned Chart

Analyse - DogWifhat Wif - 1 h chart_valutaen
Bildet: Skjermdump tradingview

DogWIFHAT har hatt en god opptrend og har positive fundamentale utsikter. Vi ser nå på det tekniske bildet av WIF. Den er ved et støtteområde på 3,43 dollar. Den har en høyere topp, og hvis den kommer over 4 dollar, kan en videre oppgang til motstandsområdet ved 4,5 dollar føre til at «raketten» løsner. Da kan vi se over 10 dollar før en eventuell tilbakegang og stabilisering av denne meme-coinen. Det er viktig å merke seg at man ikke bør kjøpe i blinde, men se etter signaler.

Oppsummert

Så er DogWIFHAT en meme coin med stor, men likevel begrenset oppside. Den har potensial til å gå over 10 dollar og kanskje så høyt som 15. Men det finnes selvfølgelig ingen garantier. Disse meme-coinene er svært volatile. Det kan være en fordel å ikke ha en trailing stop, men i det minste sette take profit når traden har kommet i profitt. Det er viktig å merke seg at vi har et godt motstandsområde på 4,5 dollar. Etter det er den videre ferden klar for å sparke fra. Man kan forvente retracements som kommer. Om man ikke trader daglig, kan en god og lang swing trade være et alternativ. Men da må man være klar over svingningene og ikke få panikk om profitten skulle synke litt med jevne mellomrom. Skulle den nå 10 dollar, selv om en videre oppgang kan komme, er det viktig å ikke la grådigheten i markedet ta kontroll over en eventuell potensiell profitt.

Disclaimer

Denne analysen er kun til informasjonsformål og skal ikke betraktes som investeringsråd. Investering i kryptovalutaer, inkludert DogWIFHAT, innebærer betydelig risiko på grunn av deres volatile natur. Ingen garantier gis for fremtidig prisutvikling, og investorer bør være forberedt på muligheten for tap. Det anbefales å gjennomføre egen grundig forskning og konsultere med en profesjonell finansiell rådgiver før man foretar noen investeringer. Forfatteren og publikasjonen fraskriver seg ethvert ansvar for tap eller skader som måtte oppstå ved bruk av informasjonen i denne analysen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display