Uncategorized

Coinbase vant frem i høyesterett retten

USA sin høyesterett dømte til fordel for coinbase, til og stoppe private søksmål mot kryptobørsen siden det hadde blitt stjålet kryptovaluta fra en klient på kryptobørsen coinbase.

Saken skal med andre ord høyst sannsynlig ikke havne i retten, men i stedet blir det forsøker coinbase og få til eventuell private meglinger når det gjelder denne saken.

Samtykket

Coinbase sier også at. det i samtykket som blir godkjent når man åpner konto hos kryptobørsen. «user agreement». Hvor eventuelle konflikter skal løses i private meglinger løses under » The Federal Arbitration Act». Det blir på norsk, tilsvarende det som kalles «voldgift». Som er en privat rettsgang, som løses av en «voldsgiftstrett», og ikke en domstol. Og da å kan man selv bestemme om den skal holdes for lukkede dører eller ikke. Og er også et alternativ som det ikke er knyttet like høye økonomiske utgifter til.

Flere søksmål

Det er flere søksmål som er rettet mot kryptobørsen. Der en av de er private som har saksøkt de, siden de har blitt frastjålet kryptovaluta av hackere, ulovlig reklame i henhold til at det skal være sikkert. Det er dette søksmålet som høyesterett behandlet nå.

Denne avgjørelsen gjelder ikke søksmålet fra SEC, som i korte trekk handler om at de er en uregistrert kryptobørs, og i tillegg omhandler kryptobørsen Binance

Saken er ikke endelig avgjort, men den blir nå høyst sannsynlig ført utenfor rettsalen. Coinbase sier de er fornøyd med og holde dette utenfor, de ordinære domstolene.

Denne nyheten ga også positivt utslag på aksjekursen til Coinbase

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display