Krypto Nyheter

Coinbase var klar over at de kunne få reaksjoner fra SEC

Coinbase var klar over

Coinbase var klar over at de kunne få reaksjoner fra SEC.

I et brev SEC sendt til en distrikts-dommer 7. juli, Stod det at Coinbase hadde vært klar over sannsynligheten for at føderale verdipapirlover kunne gjelde for de. Aksjonærer har gjentatte ganger blitt varslet om risikoen for at kryptovalutta som handles på deres plattform kan betraktes som verdipapirer, og at deres handlinger kan bryte føderale verdipapirlover,» heter det i regulatorens svar. I følge SEC er Coinbase et «milliard dollar-selskap råd gitt av erfarne advokater»

«Disse handlingene viser tydelig at Coinbase forsto at verdipapirlover kunne gjelde for deres oppførsel og var klar over lovene som skulle vurderes ved vurdering av lovligheten av handlingene deres, men tok en kalkulert beslutning om å vedta det.» Denne risikoen har et rykte for å vokse. deres virksomhet», heter det i brevet. SEC forhåndsviste også sine argumenter mot Coinbases foreslåtte dom, og sa at kryptobørsen tilbød to «like feilaktige uttalelser.» Det første argumentet fra Coinbase var å si at en investeringskontrakt skulle inneholde en formell kontrakt, mens den andre hevdet at en investeringskontrakt er en eiendel som kun selges for å bli handlet på markedet på den andre. SEC hevdet at Howey-testen ikke krever en gyldig kontrakt, og transaksjoner i annenhåndsmarkedet kan fortsatt bryte verdipapirlover.

Les brevet nedenfor

Det blir meget interessant og se fortsettelsen av denne saken, og hva utfallet kommer til og bli. En ting er sikkert. De amerikanske myndighetene, kommer til og bruke denne sjansen til og strupe å få et så godt tak over ikke bare, coinbase kryptomarkedet i USA, som overhodet mulig.

Men som SEC selv har sagt. Coinbase har brukt «erfarne advokater». Så denne saken, har enda ikke noe gitt utfall. Og dette er nok bare overflaten. Aksjonærene har blitt godt informert underveis, og de har sittet stille og rolig. Så det kommer nok et tilsvar i fra Coinbase, igjen…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display