Krypto Nyheter

DigiToads forhåndssalg klar til å bryte $ 6 millioner merket

Forhåndsalget

Forhåndssalget av den nye meme coinen, Digitoads, skyter full fart oppover og er på vei til og bryte 6 millioner merket. Den skal være på vei til og oppleve en vekst på 1500 prosent i 2023, skal vi tro enkelte uttalelser.

Ny i flokken

Digitoads er det nye medlemmet i flokken når det kommer til meme-coins. Og lovordene om denne nye coinen er ikke få, og det er ikke helt uten grunn. Forhåndssalget som slutter 17 Juli, er stort. Etter at den gikk viralt, tok det helt av. Digitoads har vist en enorm motstandskraft mot bearish bevegelser.

DigiToads har tjent sin plass som den beste krypto-investeringen i 2023 med sin pågående vellykkede forhåndssalg og er på vei til å oppleve en forbløffende vekst på 1500% før året er omme. Denne tokenen har vist enorm motstandskraft. Og har per nå blitt omtalt som den beste investeringen du kan gjøre i 2023 så langt, i krypto-universet.

Første trinnet

Den blir solgt i totalt 10 trinn, og verdien kan gjenspeile spådommene. I det første trinnet ble Digitoads solgt for 0,01 USDT, og har alle redet steget med 370 prosent og ble solgt for 0.047 USDT i fase 9. For hver fase den har blitt solgt, har prisen steget med 30 prosent.

Med andre ord, så har de første som kjøpte Digitoads alle rede en god profitt.

Beste tidspunkte

Stemmer spådommene så er dette en av de beste tidene og kjøpe Digitods på, vist den stiger 1500 prosent.

Gamefi

Gaming token. Denne token har flere funksjoner, og skal være den beste gaming token. Siden den og kan gi deg avatars, som følgesvenner.

Den blir spådd til og gå forbi både Dogcoin og Dogelon Mars å har som mål og ende opp på topp i GameFi-universet.

Denne tokenen er å bli en av de største meme-myntene på markedet, og bli med på likene av Dogecoin og Dogelon Mars. Den har også som mål å oppnå den første posisjonen i GameFi-universet

Ved slutten av hver måned i DigiToads-spillsesong vil 25% av plattformens beste spillere bli incentivert med TOADS. 50% av midlene som er samlet inn fra salget av spillfunksjoner, blir tildelt belønning i forhold til en bellønnings-pott. -Av disse utstedte tokenene mottar spillerne som er på topp og gjør det best, belønning. Denne formen for belønning, gir medlemmene av samfunnet sjansen til å tjene en betydelig inntekt mens de gjør det de liker aller best. Nemlig og game.

Men det er selvfølgelig lett og skrive om en oppgang, det er forskjell på teori og fakta. Men det er all grunn til og være optimistisk.

Den blir listet på

Også det siste og interessante spørsmålet. Hvor vil den bli listet? Hvilken kryptobørs kommer til og tilby fri handel av Digitoads? Jo, den tilbyderen som har bekreftet at den vil tilby fri handel av Digitoads er kryptbørsen Bitmart. Dette er for og kunne gi mer likviditet og få et potensiale til og få en bredere kundegruppe.

Ønsker du og kjøpe Digitoads når det er forhåndssalg og før den blir listet på Bitmart, kan du gjøre det via denne linken.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display