Teknisk analyse

Bitcoin set up 3000?

Bitcoin set up 3000?

Bitcoin set up 3000, ser ut til og være til stedet. Kryptovalutaen har slitt med og slå seg til ro over 31 000 dollar området. Den har hatt noen turer over 31 000 dollar, før den har snudd og kommet ned igjen. Men det støtteområdet, nedenfor 30 000 dollar området, har holdt godt så langt. Vi har noen higher highs, som indikerer, at det er flere kjøpere en selgere inne i denne kryptovalutaen nå.

Bitcoin Higher High 1 H chart

Bitcoin-set-up-analyse-1-h-Juli-15-valutaen.no

Som bildet over viser. En det en rekke med higher highs, selv om at bitcoin har blitt avvist, så snart den har nærmet seg 31 000 dollar. Støtteområdet, ved 29577 har så langt vært veldig solid

Bitcoin up trend 1 H chart

bitcoin-analyse-1-h-chart-trendlinje-valutaen-juli.jpg

Trenden fortsatt er positiv

Her er den samme chart som bildet, over men det er i tillegg tegnet på en blå trendlinje, som viser at trenden fortsatt er positiv. Et brudd igjennom trendlinjen, er ingen grunn til for stor pessimisme, siden det er et veldig godt støtteområdet, nedenfor. Samt et konsolideringsåret lenger ned.

Trenden er allikevel positiv, og det er per nå ingen fundamentale nyheter eller informasjon som skal føre til at bitcoin går lavere.

Den står allikevel og stanger litt i motvind. Det er slik jeg ser det , mer et spørsmål om tid, før den tar av.

Bitcoin 4 H chart

bitcoin-analyse-4-h-chart-juli-valutaen-

Danset seg oppover

På en større tidsramme, ser vi hvordan bitcoinprisen har danset seg oppover, med noen reatreacer. Og, også hvor lang tid den brukte for og skyte fart fra 25 000 området, og opp til 30 000 området som den ligger på i dag. Trenden er også, solid og positiv.

Man skal aldri, si aldri. Men slik det ser ut nå, så er en nedtur utelukket. Det er ikke shorters marked på bitcoin, slik den står i markedet i dag.

Bitcoin daily chart

Alt henger sammen

Når vi gikk opp en tidsramme, ser vi hvordan alt henger sammen og harmonerer. Den er ved et supply området. Så, at den har tatt seg god tid her, er naturlig. Samtidig som, at samme området har fungert som et motstandsområdet.

Bitcoin trenger bare litt mer kraft, så er den på god fart opp videre.

Oppsummert

Kryptovalutaen, er god og bullish. Den anbefales ikke noe shorting på denne, så fremt du ikke er en veldig dyktig scalper. En nedgang, er ikke og være redd for, og bør brukes som en kjøpsmulighet på de riktige kjøpsignalene. Har man kjøpt seg inn for det lange løp, er det bare og lene seg tilbake, og ta tiden til hjelp. Og la bitcoin gjøre jobben.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display