AI-Teknologi

Aker satser på AI. De har forstått det

Aker satser på AI. De har forstått det

Ai, er kommet for og bli. Det gjelder det samme her, som med Krypto. De som ikke satser og er først ute med Ai teknologi, og krypto/blockchain teknologi. Blir hengende etter. De blir hengende, veldig langt etter. Aker, har satser både på krypto og AI-Teknologi.

Det er ikke alle kjedelige grå menn i dress, som sier nei til ny og innovativ teknologi. Det er to karer, som i vertfall er ung til sins. Kjell Inge Røkke og Øyvind Eriksen med sitt Aker Team som satser videre. Og skal for fullt inn i AI-Teknologien.

«Da datamaskinen ble lansert, beskrev Steve Jobs følgende: «Den er som sykkelen for menneskeheten.» Det sier Øyvind Eriksen, administrerende direktør i Aker-konsernet, til E24.

Dampmaskinen endret industri og verden, og det samme tror jeg generelt AI kan gjøre for industriutvikling fremover, fortsetter Eriksen. i intervjuet med E24, som det er linket til ovenfor.

Aker vil børsnotere AI- og teknologiselskapet Cognite, trolig i USA. De skal og ha testet ut, Ai-Teknologien i flere av sine selskaper. Nok om E24 sitt intervju.

Aker-AI

Det at selskapene, går ut og benytter seg av AI-Teknologien, øker effektiviteten noe enormt. Nå vet ikke jeg hvordan de bruker denne teknologien. Men en ting vet jeg, og det er at effektiviteten øker de har en ekstra lagspiller og en ekstra hjelpende hånd. Det er i tillegg kostnadsbesparende.

Hva gjør det med et selskap? Det og frigjøre tid til mennesker samt at de har en teknologi som hjelper de i og utvikle seg. AI-Teknologien er og maskinlæring, så de lærer seg og kjenne oppgavene sine og til stadig forbedre seg.

Da når effektiviteten øker, sparer selskapet penger. Hva som da skjer med de pengene? De kan de bruke videre, til blant annet investeringer. Når de investerer penger i et alle rede besparende selskap, er snøballen i gang.

Ikke fritt for jobb

Det og ha AI-Teknologi betyr ikke at man blir fri for jobb. Men at man kan bruke resursene andre steder. Det er ingen magisk knapp. Jeg har ingen oversikt over norske selskaper som satser på AI-Teknologi. Og det er helt sikkert flere selskaper.

De som har satser vet hva det går ut på. Det er uten tvil at Aker har et forsprang alle rede.

Jeg har ingen kunnskaper om Hva Aker gjør. Men det er et godt tegn, at det som jeg har betegnet og betegner. Kjedelig går menn i dress. Ikke inkluderer Aker ASA. De er så i vert fall mer ungdommelige en sine konkurrenter.

Utfordringene er sikkerhet

Når det kommer til teknologi, så er det sikkerhet som gjelder. Og beskytte selskapet, og da ikke være sårbar. Så hva kan man da gjøre? Jo Blockchain. Har man et system som man kan bruke Blockchain som lagring i tillegg. Uten at jeg vet det, så er det noe som sier meg at Aker ASA, kommer til og være en av de i Norge som er tidligst ute der og.

Man blir rett og slett litt lykkeligere når man leser om de ungdommelige grå menn. De er vel egentlig mer fargesprakende en jeg kunne tenke meg. Men uansett, en liten del er ikke helt overasket.

Bitcoin og AI

Bitcoin og investeringer for 500 millioner, AI-Teknologi. Og sikkert Blockchain etter hvert.

Effektiviteten øker over hele linja. Dette resulterer til slutt, til en økt aksjekurs. Noe som med andre ord, betyr større verdi og er mer attraktiv for investorer. Markedsdynamikk på sitt beste.

Les også: Hva er AI

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *