Krypto Nyheter

Kanadiske nabolag blir ranet av «bud»

Kanadiske nabolag blir ranet av «bud»

Det er flere og flere kreative måter som blir utviklet, for å rane til andre sine digitale eiendeler, som kryptovaluta. Noen måter er mer sofistikerte en andre. Man har hørt om hackerangrep, og dårlig datasikkerhet. Men dette er noe helt annet.

De siste månedene har det vært en økning i hjemmeinvasjon om det ordet kan brukes.

Ranet går rett og slett ut på og finne seedphrasen tilrike kryptoinvestorene. For so og ta de for så og føre over kryptovalutaene til sin egen kryptokonto.

Alle ran er frekke, men dette er på kanten av det utrolige.

Budbærere

Selv om etterforskningen pågår. Har politiet avslørt at de mistenkte får tilgang til ofrenes hjem ved å late som om de er budbærere eller personer med myndighet. Når de så har kommet seg inn i hjemmet deres, , stjeler de informasjon som gir dem tilgang til ofrenes kryptokontoer. Så langt har det ikke kommet, spesifikke detaljer om hendelsene. Ei heller om den totale mengden kryptovaluta som har blitt stjålet, fra de private hjemmene.

Tydelig mønster

Selv om det kanadiske politiet ennå ikke har bekreftet en direkte sammenheng mellom hver hendelse. Har de allikevel, bemerket et «tydelig mønster» som dukker opp blant ranene.

Den unike siden ved denne bølgen av kriminalitet ligger i dens fysiske natur. Det er noe som skiller den fra mer konvensjonelle kryptorelaterte forbrytelser som nettsvindel og løsepengevirusangrep. Som vanligvis blir utført på avstand for å utnytte anonymiteten og uoppretteligheten til blockchain-transaksjoner.

I motsetning til de fleste kryptorelaterte forbrytelser. Der digitale eiendeler blir stjålet gjennom hackerangrep eller ulovlig aktivitet på desentraliserte finansieringsplattformer (DeFi). Blir disse rettet disse hjemmeinnbruddstyvene seg mot investorer som oppbevarer midlene sine i fysiske lommebøker. De stjeler rett og slett seephrasen til kryptoinvestorene.

Og hvordan får de til det? Vel, når det kommer til Seedphrasen, så blir alle anbefalt og skrive den ned på en fysisk papirlapp. For at ingen skal kunne greie og hacke dataen din for så og finne din lagrede seedphrase på datamaskinen.

Nå som ranerene vet at det er mange som har liggende lapper, med passord hjemme. I stedet for og hacke datamskinene. Kommer de inn og truer til seg passordene som er skrevet ned.

Noe som betyr at man kan aldri være for sikker.

Denne ironiske sårbarheten i sikkerheten har etterlatt investorer utsatt for risikoen for å miste sine kryptoholdinger.

Råd til kryptoeiere

Som respons på denne økende trusselen, har RCMP tilbudt råd til kryptoeiere som er bekymret for sikkerheten.

De anbefaler å ty til sentraliserte finansinstitusjoner og å sikre verdisakene og finansiell informasjon på trygge steder, som sikkerhetsbokser. Selv om dette rådet gir en ekstra lag med sikkerhet. Kan det ikke helt løse bekymringene til kryptoinvestorer som prioriterer desentralisert kontroll over sine eiendeler.

BIP39Colors

Tidligere denne måneden introduserte en Bitcoin-utvikler et verktøy kalt BIP39Colors. Det gjør det mulig for investorer å skjule seedphrasen, sin ved å representere dem som en serie farger.

Men da kan det neste steget for disse «innbruddstyvene», utpressing. Dette kan være en forsiktig begynnelse, til noe som er på vei til og bli enda større og omfattende.

Mens etterforskningen fortsetter: Jobber kanadiske myndigheter hardt for og få arrestert de skyldige bak disse ranene. Imidlertid mangler det i følge det kanadiske politiet. Spesifikke hendelsesdetaljer og den relativt nye trenden, innen hjemmeran. store utfordringer for lovhåndhevelse i å etablere effektive mottiltak.

Nødvendige forholdsregler

Kryptoinvestorer i Canada og ellers oppfordres til å være årvåkne og ta nødvendige forholdsregler for å beskytte sine digitale eiendeler. En balanse mellom desentralisert kontroll og implementering av ekstra sikkerhetstiltak. For eksempel bruk av innovative verktøy som BIP39Colors. Kan være avgjørende for å redusere risikoen for å falle offer for slike målrettede angrep.

Den nylige bølgen av innbrudd i privates hjem eller ran, om man vil kalle det, det. I kanadiske nabolag, som retter seg mot rike kryptoinvestorer for deres private nøkler, har vakt bekymring blant både lovhåndhevelse og kryptofellesskapet.

Mens myndighetene fortsetter sine etterforskninger, blir kryptoeiere rådet til å prioritere sikkerhetstiltak samtidig som de opprettholder fordelene med desentralisert finansiering. Vedtak av innovative løsninger og økt bevissthet . Er noe som kan spille en viktig rolle i å beskytte kryptoeiendeler fra å havne i feil hender.

Kreativiteten, når det gjelder lagring av passord kommer og til og bli større. Ikke minst kan sikkerhetstiltaket rundt sin egen hus og hustand øke. Det er alt fra sikkerhetssystemer, til og leie sikkerhetsvakter.

Ny teknologi gammel kunst

Kanadiske nabolag blir ranet av «bud». Det er kjent med hjemmeinbrudd, og at det blir stjålet verdisaker. Som både gullsmykker og klokker. Nå er det noe, seedphraser. Her er en måte og hjemme seedphrasene sine på. Link til lagring av seedphrase

Denne saken ble hentet i fra Cryptopolitian.com

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *