Krypto Nyheter

Litecoin Halveringen nærmer seg

Lightcoin Halveringen nærmer seg

Litecoin Halveringen nærmer seg. Det er forventet at Litecoin halvering vil skje den 2. august. Det er noe som mange har store forventninger til. Og har de rett, vil det føre til en betydelig økning i nettverkets hashrate.

Litecoin har vært en populær kryptovaluta. Og den ble ikke mindre populær, ettersom Litecoin halveringen nærmet seg. I det siste, har den vært en av de mest populære kryptovalutaene på markedet. Den har forholdt seg rolig, bortsett fra den siste tiden. Hvor det har blitt en ikke uventet, større og større etterspørsel.

Likevel er det verdt å merke seg at LTC har gått ned 16,6% de siste 30 dagene, men har økt med 3% de siste syv dagene.

Sakte men sikkert har det kommet inn, flere og flere kjøpere for og forberede seg på denne halveringe. Hvor det er ventet en betydelig oppgang for denne kryptovalutaen.

Blokkbelønning-reduksjon

Med en reduksjon i blokk belønningen som skjer under en halvering, har hashraten til Litecoin nå nådd nye nye høyder de siste ukene.

Ledende markedstjenesteplattform, IntoTheBlock, trakk oppmerksomhet til denne positive utviklingen i dag. analyseplattformen delte også et øyeblikksbilde av Litecoin’s hashrate diagram.

Litecoin - halveringen - nærmer - seg - valutaen.png

Ventet

Det både var og er ventet, en økning i hashraten. Dette skjer jo ikke så ofte. Det blir fire år til neste gang.

Litecoin sin hashrate opplevd en betydelig økning før den kommende halveringen av LTC i 2023. Samtidig gikk den kraftig ned før nettverkets forrige halvering. Akkurat nå har hashraten passert 700 TH/s og er fast på vei mot 800 TH/s. På den annen side sank den under 400 TH/s da den forrige halveringen fant sted.

Vist du lurer på hva hashraten, er og hvorfor den forandrer seg. Kan det forklares slik:

Beregningskraften per sekund

Den beregningskraften per sekund som brukes til utvinning eller behandling av transaksjoner på et proof-of-work blockchain-nettverk. Den økende Litecoin hashrate indikerer at nettverket kan behandle flere transaksjoner per sekund.

Litecoin Halvering

Litecoin 2023 Halveringshendelse Litecoin gjennomgår halveringshendelsen med fire års mellomrom. Dette betyr at belønningen for gruvearbeidere som produserer en blokk på Litecoin-nettverket reduseres etter hvert fjerde år. Dette reduserer også hastigheten som nye LTC-tokens blir skapt med.

Det gjør det da, mer krevende og mine kryptovalutaen. I morgen, er det med andre ord to ting som skjer. Det blir mindre Litecoin i markedet, og de blir vanskeligere og mine. Og da blir konsekvensene, økt etterspørsel. Det er derfor det er mange, som nå kjøper Litecoin. Siden det da kan bli en god prisoppgang.

Litecoins opprinnelige blokkbelønning var 50 LTC. Den første halveringshendelsen, som fant sted i 2015, senket belønningen til 25 LTC. I henhold til dette reduserte halveringen i 2019 den til 12,5 LTC per produserte blokk.

Litecoin investorer

Litecoin investorene er optimstiske på en stor prisoppgang i morgen. Det er mange som har kjøpt, store andeler alle rede. Så da får man se.

Tre utfall

Det er tre utfall man kan se i morgen. Noen av de, er mindre sannsynlig en andre.

Utfall nummer 1

Ingen ting skjer. Den fortsetter den vanlige dansen i markedet. Helt upåvirket av denne halveringen. Det blir mindre Litecoin, men det er ingen som har interesse for den. Derfor ei heller ingen som kjøper. Dette er det minst sannsynlige scenarioet. Grunnen til det, er at Litecoin er en veldig populær kryptovaluta, og blir i tillegg nevnt, som «Bitcoins Sølv» i mange sammenhenger.

Utfall nummer 2

Litecoin får en voldsom til prisoppgang. Kjøpere presser opp prisen til nye høyder. Den stabileserer seg på et historisk høyt nivå. En oppgang er sannsynlig. Men at den vil stabilsere seg på all time high, er lite sannsynlig. Men at oppgangen, kommer det er meget sannsynlig.

Utfall nummer 3

Litecoin, får en voldsom prisoppgang. Hvor høyt er vanskelig og si. Men at den kommer til og stige, det er helt sikkert. Det er en sjanse, for en all time high. Men det er som nevnt usikkert. Det er et reelt scneraio, at vi får en stor og voldsom prisoppgang. Før den faller kraftig ned igjen. MEN, stabilserer seg høyere en den er nå. Grunnen til den potensielle nedgangen, som kan komme. Er at det er mange som vil hente ut profitt, av den oppgangen som har vært. Og grunnen til at den vil stabillisere seg på et høyere nivå, er på grunn av at det er mindre Litecoin i markedet. Noe som gjør den mer attraktiv.

Nyeste dataene

De nyeste dataene viser at momentumet før Litecoin’s halvering i 2023 er høyere enn det var under halveringseventen i august 2019.

Det skal med andre ord, bli veldig spennende og se hva som skjer i morgen, når Litecoin- Halvering er fullbyrdet. Og ikke minst, tiden etter.

Mer bullish

Den blir mer bullish, etter denne halveringen. Det som blir innteressant er og se om det er noen andre kryptovalutaer som følger etter. Og ikke minst, om kryptovalutaen bitcoin kommer til og gjøre noe. Eller om den holder seg like stabil. Nå er det under et døgn før Litecoin halveringen skal intreffe. Det skal bli spennende og se. Litecoin og Bitcoin har korrelert bra, den siste tiden før halveringen. Men det behøver nødvendigvis ikke og bety at bitcoin kommer til og stige selv om Litecoin gjør det.

Det vil virke positivt

Det kommer til og virke positivt på markedet. Og det kan være flere kryptovalutaer, som får et hopp i prisen. Men man må uansett forvente, et nesten like raskt fall. Det er ingen sikkerhet, men sansynligheten for en bullish dag for flere. Den er så absolutt til stedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display