Kryptorobot

Trading robot Bottn oppdatering August

Trading robot Bottn oppdatering August

Trading robot Bottn oppdatering August. Det skulle komme oftere oppdateringer. Nå får jeg en oppdatering, hver uke. Men jeg ville sjekke ut hvordan dette gikk for seg, først. Og det viser seg at denne trading bottn fungerer ganske bra. Slik som man kan se på en post jeg gjorde for en stund tilbake siden. Nå er det et regneark jeg har laget. Det som ligger i denne posten, er det regnearket jeg får tilsendt. Derfor limer jeg inn det regnearket. Så får dere se de dataene jeg får tilsendt.

Oppdatering

Prosentvis

Denne trading roboten har, levert en ganske bra og stabil avkastning. Nå kom det som sagt, et nytt regneark. Derfor er det bare 2 uker gammelt data som ligger her. Men ovenfor i første avsnitt av artikkelen, ligger resultatene i fra tidligere. Med gjennomsnittlig avkastning og hvor mye det har økt i den perioden jeg har investert i den. Nå har den hatt en ukentlig avkastning i fra 3.44 prosent til 5.88 prosent. Noe som, er et meget tilfredsstillende resultat. Noen uker så har den gitt en avkastning på over ti prosent. Avkastningen, handler i all hovedsak om hvor store bevegelser det er i kryptomarkedet. Og da altså kryptovalutaen Bitcoin

Inngangsummen, var på 10 000 norske kroner. Senere ble det satt inn røfflig 10 000 til. Og nå har det blitt til 61 214 norske kroner. Eller 0.21955 bitcoin.

Dobbling

Om den ikke skulle tape noe penger, eller ha en tapende uke. Så vil kun en dobling i bitcoinprisen, føre til at jeg har 122 428 norske kroner. Noe som er meget bra. Dette resultatet, som jeg har fått er på et halvt år. Det går og så selvfølgelig og andre veien, en nedgang i prisen vil jo da føre til at kontoen blir verdt mindre. Men for min del, som er overbevist om at bitcoin, kommer til og skinne og glitre i nye høyder. Ja, da er jeg overbevist at dette var en god investering.

Utgangspunkt

Utgangspunktet var som nevnt ti tusen norske kroner. Før det ble satt inn noen kroner til, senere. Som var ti tusen kroner. Og er nå oppe i over 61 214 kroner. Det er over en tredobling av pengene, på et halvt år. Noe som jeg er meget fornøyd med. På mandag kommer det en ny oppdatering. Noe som skal bli veldig spennende og se resultatet av.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display