Kryptorobot

Investert i «crypto-bott»

Investert i «crypto-bott»

Investert i «crypto-bott». Da har det åpnet seg en mulighet, hvor man kan investere i et automatisert trading «program». Det vil i dette tilfellet si, at man investerer i en trading-robot som trader Kryptovaluta. Da er det Bitcoin som gjelder.

Måneder

Det har gått noen måneder nå, og jeg var så heldig. Slik det ser ut nå, at jeg har fått lov og ta del i den. Jeg har fått sett statistikker, fra tidligere avkastninger. Dette er vist i prosent, samt at jeg får oppdatering hver mandag.

Bitcoin

Det denne «botten» gjør. Er og kjøpe og selge Bitcoin, og det er basert på at den plukker opp signalene i markedet ganske raskt. For så og gjøre en handel, basert på de signalene. Jeg har som nevnt fått sett statistikken, og avkastningen i prosent. Samt at etter at jeg har investert, får selvfølgelig oppdatert, både hvor mye Bitcoin jeg har tjent. Men også, i avkastning, kommisjon etc.

Her er det slik at det er 70 prosent som går til meg, og de resterende går til kommisjon. I bunn og grunn, er dette en investor klubb. Som til nå, har vist seg og vært veldig profitabelt.

Excel-ark

Jeg får et litt enklere excel-ark, men satt sammen all informasjonen som står der. Til noe som er litt mer oversiktlig og lese. Her kan man se, hvor mye som er investert, samt at man og kan se hva den historiske toårige avkastningen har vært. Her kan ukenumrene være litt forvirrende. Siden det er for hver uke, trading-roboten har vært i drift. Og ikke etter ukenummeret som er i året. Dette blir det nok forandret på, etter hvert.

Største ukentlige avkastningen

Den største ukentlige avkastningen, som har vært totalt. Dette var før jeg investerte i roboten. Var på 10.15 prosent.

Laveste, avkastning

Og den laveste, avkastningen har vært på 3,53 prosent. Noe som er imponerende på en uke, bare med tanke på den «dårligste» avkastningen. Siden jeg investerte, så har den i løpet av de to månedene, hatt en gjennomsnittlig avkastning på, 5,15 prosent.

Dette er i skrivende stund, og kan selvfølgelig, gå opp eller ned.

Største avkastning i min periode

Den største avkastningen som har vært i min periode, har vært 7,42 prosent. Så langt er jeg meget, fornøyd. Jeg var heldig, noe jeg i hvert fall sier nå.

Og få gå inn med en litt mindre sum. Før jeg satt inn litt mer senere. Nå skal det få lov til og tusle og gå en stund, videre. Så får man se, hvordan den utvikler seg.

Trading roboten

Denne tradingroboten, er ikke noe «push and play» . De skal bli overvåket av et team, 24/7. Som følger med på, å overvåker. For og alltid, holde den operativ, og være sikker på at den går optimalt og sikkert. Nå står det med andre ord 0,125383655 Bitcoin. Dette tilsvarer, ca 37500 norske kroner. Avhengig av valutakurs.

Ser man på Excel arket. Er ikke det helt oppdatert, i kroner og øre. Pga konvertering, og når jeg oppdaterte excel arket. Men dette blir rettet opp. Avkastningen i prosent, og summen av Bitcoin, er helt korrekt. Jeg får en oppdatering på status, over mine investeringer, og det vil og da bli kunngjort her

Her ser du utviklingen over mine 9 uker, som jeg har investert.- Jeg satt riktig nok inn, noe, etter noen uker. Men nå er det slutt på innskudd. Så skal jeg se hvordan det utvikler seg fremover.

Så etter og ha investert i denne Investert i crypto-bott

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display