Krypto Nyheter

China Mobile Hong Kong lanserer NFT-markedsplass

China Mobile Hong Kong lanserer NFT-markedsplass

China Mobile Hong Kong lanserer NFT-markedsplass. (CMHK), en ledende mobilkommunikasjonsmerkevare i Hong Kong, har tatt et stort skritt inn i den digitale verden ved å lansere sin egen NFT-markedsplass, LinkNFT. Dette markerer begynnelsen på Hong Kongs første telekomdrevne NFT-markedsplass og skjer samtidig med den vellykkede lanseringen av deres innovative smarte livsmobilapplikasjon, MyLink, som allerede har over syv millioner brukere.

NFT-minting

LinkNFT vil tilby tjenester for NFT-minting for bedrifter, lette digital eiendomsskaping, handel og sirkulasjon . Det gjøres gjennom ulike scenarier som SocialFi, DeFi og GameFi. For sømløs web3-interoperabilitet vil de bruke en trio av tverrkjede-standarder – web3 Center cross-chain service protocol, cross-chain adapter og cross-chain smart contract. Hong Kong-borgere vil enkelt kunne få tilgang til digitale eiendeler, inkludert Ethereum-baserte, gjennom MyLinks eksklusive digitale lommebok «LinKey».

Metaverse

CMHK har allerede samarbeidet med ulike sektorer for å lansere over 30 NFT-er på LinkNFT. Inkludert 20 minneverdige utgaver fra MyLink ArLink-serien og 15 NFT-er knyttet til forlag og musikkplattformer som Migu Music. Totalt antall NFT-utstedelser forventes å overstige 500 000.

Den nyoppgraderte Metaverse digitale rommet til MyLink. Gir også Hong Kong-borgere en omfattende 3D-opplevelse, der de kan skape sine digitale hjem. Og utforske en virtuell by med fasiliteter som kjøpesentre og utstillingshaller. Denne oppgraderingen gjør det mulig for borgere å konvertere Meta IDsene sine til NFT-er, og dermed fremmer det en unik digital fellesskap innenfor web3-økosystemet.

Mr. Tan Hui, Executive Director of MyLink. Uttalte at dette nye initiativet vil tillate bedrifter å tilby nyskapende forbrukerrettigheter gjennom forskjellige NFT-er. Samtidig som brukere nyter samle og sirkulasjonsverdi.

Dette skrittet fra CMHK har allerede satt Hong Kong på kartet for digitale innovasjoner, og det blir spennende å se hvordan denne NFT-markedsplassen revolusjonerer digitale opplevelser i regionen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *