Krypto NyheterKryptovaluta

Tether Integrerer FBI og Secret Service på Sine Tjenester

Tether Integrerer FBI og Secret Service på Sine Tjenester

Tether Integrerer FBI og Secret Service på Sine Tjenester. I et brev adressert til amerikanske lovgivere delte administrerende direktør for Tether. Hvor det er detaljer om tiltakene selskapet tar for å hindre misbruk av deres USDT-stablecoins. En interessant strategi har vært å samarbeide med både Secret Service og FBI ved å integrere dem på plattformen.

Fryse lommebøker

Forrige uke gjennomførte Tether tiltak for å fryse lommebøker som var oppført på USAs sanksjonsliste. Og hevder å ha blokkert 435 millioner USDT så langt. Selskapet, ansvarlig for den populære USDT +0.14% stablecoin. Har offentliggjort brev som ble sendt til Senatets komité for bank, bolig og byområder, samt Representantenes hus’ finanskomité. Disse brevene understreker Tethers forpliktelse til sikkerhet og nære samarbeid med rettshåndhevelsesorganer.

Direktør Paolo Ardoino

I det siste brevet fremhevet administrerende direktør Paolo Ardoino. Som nylig overtok ledelsen, Tethers beslutning om å deaktivere tokens i alle lommebøker som er på sanksjonslisten til Kontoret for utenlandske eiendeler og kontroller (OFAC). Tether hevder å ha samarbeidet med Justisdepartementet, Secret Service og FBI. For å fryse 326 lommebøker som kontrollerer 435 millioner USDT så langt. Det er verdt å merke seg at de nylig fryste lommebøkene tilsynelatende inneholder færre tokens enn den oppgitte summen.

United States Secret Service

Ardoino annonserte også at Tether nylig har inkludert United States Secret Service på plattformen sin, og at de arbeider med å gjøre det samme for FBI. Denne integrasjonen markerer en ny fase i Tethers innsats for å styrke samarbeidet med rettshåndhevelsesorganer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *