Krypto Nyheter

75 prosent av de som investerer i kryptovalutaer er under 35 år

75 prosent av de som investerer i kryptovalutaer er under 35 år

75 prosent av de som investerer i kryptovalutaer er under 35 år, ifølge den seneste rapporten. I India teller antallet kryptoinvestorer over 19 millioner, hvorav kun 9 prosent er kvinner. Året 2023 har vist seg å være bemerkelsesverdig positivt for kryptoindustrien. Spesielt med en eksplosiv vekst på over 160 prosent for Bitcoin. Andre digitale valutaer som Ethereum, Solana, Dogecoin og Cardano. Har også vist solide resultater, ifølge den andre utgaven av CoinSwitch-rapporten, kalt «Indias Crypto Portfolio 2023».

A. De tre største byene står for over 20 prosent av alle kryptoinvesteringene. Med Delhi som topper listen med 9 prosent, etterfulgt av Bangalore med 8 prosent og Mumbai med 5 prosent.

B. Kryptovalutaer har en særlig tiltrekningskraft på unge investorer, og hele 75 prosent av dem er under 35 år.

C. De mest ettertraktede kryptovalutaene basert på markedsverdi inkluderer Dogecoin, Bitcoin og Ethereum. som sammen utgjør imponerende 26 prosent av den totale verdien.

D. Når det gjelder ytelse. Har Solana utmerket seg som den mest suksessfulle kryptovalutaen, med en vekst på imponerende 633 prosent hittil i år.

E. Andelen kvinnelige kryptoinvestorer er dessverre lav. Kun 9 prosent, og det er spesielt interessant å merke seg at Delhi og Hyderabad har den høyeste andelen kvinnelige investorer.

Kryptoportefølje

Mer enn halvparten av investeringene, nærmere bestemt 52,8 prosent. Er konsentrert i de åtte mest ettertraktede myntene, inkludert Bitcoin, Ethereum, BNB, Ripple, Dogecoin, Cardano, Polkadot og Solana.

Deretter kommer DeFi-tokens, som utgjør 17,6 prosent av investeringene. Med Sushi, DIA, Yearn Finance, DFI Money og Republic Protocol som fremtredende navn.

De fem mest dominerende kryptovalutaene basert på markedsandel inkluderer Dogecoin (11,1 prosent), Bitcoin (8,5 prosent), Ethereum (6,4 prosent), Shiba Inu (5,7 prosent) og Cardano (5,1 prosent).

Aldersgruppe

Den største andelen kryptoinvestorer, hele 40,19 prosent, befinner seg i aldersgruppen 26-35 år. Dette følges av unge investorer (18-25 år) som utgjør 34,27 prosent av det totale antallet.

De mer erfarne investorene i aldersgruppen 36-45 utgjør 15,52 prosent, mens de over 46 år utgjør 10 prosent av det totale antallet kryptoinvestorer. Disse opplysningene, er hentet i fra livemint

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *