Kryptovaluta

En wallet knyttet til Donald Trump sendte over 2 millioner dollar i ether til Coinbase

En wallet knyttet til Donald Trump sendte over 2 millioner dollar i ether til Coinbase

En wallet knyttet til Donald Trump sendte over 2 millioner dollar i ether til Coinbase. For tre uker siden begynte han å sende ETH til Coinbase. Etter måneder med å akkumulere inntekt fra Trump NFT-royalties. Arkham Intelligence rapporterer at hans toppbalanse var 4 millioner dollar, og så langt har han solgt 1.075 ETH for $2,4 millioner. Disse ether ble generert som royalties fra den offisielle Trump non-fungible token (NFT)-samlingen på OpenSea.

Å sende beholdninger til en børs antyder ofte salg av andre tokens eller amerikanske dollar. Arkham sporer lommeboken og den inneholder nå tokens verdt 2,2 millioner dollar. Den ble koblet til Trump i august basert på offentlige økonomiske avsløringer. Til tross for å ha vært skeptisk til kryptovaluta under presidentperioden. Ser det ut til at Trump har vært en kryptobruker de siste årene, muligens med gevinster fra bransjens prisgyreringer. En arkivregistrering i april avslørte at Trump tjente mellom 500 000 dollar og 1 million dollarfra salg av NFT-samlingen sin. Disse inntektene kom fra en lisensavtale mellom CIC Digital LLC og NFT INC LLC, ikke fra individuelle salg av NFT-ene.

Tidligere krypto-skeptiker

I lys av disse transaksjonene ser det ut til at selv en tidligere krypto-skeptiker som Trump har funnet sin vei inn i den dynamiske verdenen av digitale eiendeler. Den pågående overføringen av ether og salget av NFT-royalties på Coinbase markerer en bemerkelsesverdig vending i Trumps forhold til kryptovaluta. Dette illustrerer ikke bare den stadig voksende populariteten til digitale eiendeler. Men også den potensielle innflytelsen en prominent personlighet som Trump kan ha på kryptomarkedet. Fortsettelsen av denne historien vil utvilsomt være av interesse for både kryptoentusiaster. Og de som følger politiske figurer i deres digitale finansielle reiser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display