BitcoinKrypto NyheterKryptovalutaUncategorized

Bitcoin All Time HIGH i 2024

Bitcoin All Time HIGH i 2024

Bitcoin All Time HIGH i 2024. Anthony Scaramucci, administrerende direktør for SkyBridge Capital, forutsier at BTC vil nå sitt historiske høydepunkt før slutten av 2024. Dette kommer etter at den amerikanske Securities and Exchange Commission (SEC) har godkjent lanseringen av spot Bitcoin børshandlede fond (ETF-er).

SECs Godkjenning: Veien til All-Time High for Bitcoin

I et intervju med CNBC. Delte den amerikanske finansmannen, tidligere kommunikasjonsdirektør for Det hvite hus. Sin tro på at BTC vil bryte sitt all-time high innen januar 2025. Dette skyldes at SEC har åpnet for at småinvestorer kan få tilgang til den ledende digitale eiendelen.

Bitcoin ETF-godkjennelse: Nyttige Alternativer for Småinvestorer

Scaramuccis kommentarer kommer i kjølvannet av SECs godkjennelse av 11 spot Bitcoin ETF-er. For notering og handel på Nasdaq, New York Stock Exchange (NYSE) og Chicago Board Options Exchange (CBOE). Den etterlengtede godkjennelsen gir småinvestorer muligheten til å handle med BTC. Og markerer et betydelig skritt mot å tilby et alternativ til det tradisjonelle finanssystemet.

SECs Beslutning er et Vendepunkt for Bitcoin

Grunnleggeren av SkyBridge Capital ser SECs godkjennelse som et viktig øyeblikk for Bitcoin som en digital eiendel. Scaramucci beskriver det som et «virkelig stort gjennombrudd for Bitcoin». Og tror at dette vil bidra til å forme fremtiden til kryptovalutaen.

«Jeg tror det er en mye bredere historie for digitale eiendeler generelt. Og jeg tror Bitcoin sannsynligvis vil nå sitt all-time high før slutten av året og sannsynligvis vil gå gjennom sitt all-time high. Innen denne tiden neste år,» uttalte administrerende direktør. SEC støtter Bitcoin på en merkelig måte

Bitcoin nådde sitt nåværende all-time high i november 2021 under forrige bull-marked. Imidlertid kollapset verdien av eiendelen sammen med hele kryptomarkedet og flere prosjekter da bjørnemarkedet tok over i 2022.

150 prosent

Kryptovalutaens verdi økte med 150 prosent, i 2023. Drevet av spenning rundt godkjennelsen av spot Bitcoin ETF-er og kommende hendelser som den fjerde Bitcoin-halveringen. Som historisk sett har startet bull-markeder.

Ifølge Scaramucci var 2022 «veldig brutalt» for SkyBridge. Men 2023 ble det beste året etter at selskapet «gradvis» kjøpte BTC, Ether (ETH) og Solana (SOL). Den tidligere kommunikasjonsdirektøren for Det hvite hus. Sa at SEC støtter Bitcoin på en merkelig måte, ettersom byrået har tillatt investorer å legge til den kryptoaktiva i meglerkontoene sine.

Når han ble spurt om han ville kjøpe ETF-ene, svarte Scaramucci bekreftende og forklarte at han ville være en seremoniell kjøper.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *