Krypto Nyheter

Topp 5 revlusjonerende Blockchain Gaming Tokens

Topp 5 Blockchain Gaming Tokens

Topp 5 Blockchain Gaming Tokens. Som Revolusjonerer Desentraliserte Økonomier. I den dynamiske verdenen av Web3 skiller visse spilltokens seg ut som katalysatorer for å forene blockchain-teknologi og spill. Disse tokens omdefinerer maktbalansen. Ved å plassere kontrollen direkte i hendene til spillere og etablere desentraliserte spilløkonomier som gir ekte eierskap.

I spissen for denne transformative bevegelsen er tokens som $WEMIX og $IMX, som dominerer markedet med betydelig kapitalisering, ifølge CoinMarketCap.

Disse tokens muliggjør en paradigmeskifte, slik at spillere kan kjøpe, selge og handle med spillaktiva som har virkelig verdi i den virkelige verden. Deres påvirkning på spillandskapet er dyp, og de introduserer en æra der spillere er mektige deltakere i blockchain-revolusjonen.

1. Immutable ($IMX)

På toppen av listen er Immutable ($IMX), med en imponerende markedsverdi på 2,86 milliarder dollar. Tokenen prises til 2,16 dollar og viser en økning på 11,18% i løpet av den siste uken. Den sirkulerende forsyningen til Immutable er på 67 151 174 IMX, som er en del av et totalt antall på 1 321 989 537.

Immutable X, med sin innovative protokoll uten gassgebyr og sterk vekt på play-to-earn-økosystemet, står på kanten av betydelig utvidelse og aksept i NFT-domene.

Siden 31. desember 2023 har den effektivt håndtert utfordringer knyttet til skalerbarhet og kostnader på Ethereum-blockchainen for NFT-er. Dette presenterer en optimistisk og levedyktig løsning for både brukere og utviklere innenfor NFT-landskapet, som utforsker blockchain-spill som de anerkjente Gods Unchained og HabboX.

2. Render ($RNDR)

Render ($RNDR) skryter av en markedsverdi på 1,51 milliarder dollar, med en nåværende pris på 4,07 dollar. Denne tokenen har opplevd en økning på 7,67 prosent i løpet av den siste uken, med 41 843 770 RNDR i omløp av et totalt antall på 371 908 453.

Den fungere som en essensiell bruksmynt innenfor Render Network. Den letter transaksjoner for tjenester som animasjon, bevegelig grafikk og VFX-rendering, og forenkler betalingsprosessen i dette digitale kreative økosystemet.

3. The Sandbox ($SAND)

The Sandbox ($SAND) har en markedsverdi på 1,12 milliarder dollar og en nåværende pris på 0,5282 dollar. I løpet av den siste uken har SAND sett en økning på 7,80 prosent. Den sirkulerende forsyningen er på 394 290 537 av et totalt antall på 2 118 731 926.

Som en virtuell verden der spillere kan bygge, eie og tjene penger på sine spillopplevelser, skaper The Sandbox en betydelig nisje i Metaverse-spillandskapet.

4. Axie Infinity ($AXS)

Tett bak følger Axie Infinity ($AXS), med en markedsverdi på 1,10 milliarder dollar. Tokenet er for øyeblikket priset til 8,36 dollar, noe som viser en betydelig ukentlig vekst på 10,97 prosent. Med et sirkulerende tilbud på 20 142 338 av en total forsyning på 132 040 367, spiller $AXS en avgjørende rolle i det populære Axie Infinity-spillet.

$AXS stiger jevnt i rekkene innenfor spilltokensmarkedet, spesielt drevet av spillets introduksjon av «Stage 2» evolusjon for alle Axie-karakterer. Denne evolusjonen gjør det mulig for Axie NFT-ene å forbedre både kampferdighetene og visuell appell etter hvert som de spilles mer.

5. WEMIX ($WEMIX)

WEMIX har etablert seg som en betydelig aktør innenfor spilltokens, med en markedsverdi på 977 millioner dollar. Priset til 2,78 dollar, har det opplevd en økning på 2,27% i løpet av den siste uken. Tokenets sirkulerende tilbud er for øyeblikket på 10 177 371 av en total forsyning på 352 147 913.

Utover sin tilstedeværelse i markedet, har $WEMIX-mynten flere funksjoner, inkludert dekning av plattformbruksgebyrer som gass, transaksjons- og tjenestegebyrer på WEMIX-blockchain.

I tillegg gir den tilgang til eksklusive tilbud. Inkludert premiumspill (som de vist over), ekstraordinære gjenstander og unike arrangementer, bare siden nylig – 2. januar 2024.

Top 5 revlusjonerende Blockchain Gaming Tokens - oversikt_valutaen

Teknologisk innovasjon og spillens magi

I den uavbrutte dansen mellom teknologisk innovasjon og spillens magi. Står disse fem blockchain-spilltokens som banebrytende skulptører av fremtidige virtuelle riker. Utforskningen av desentraliserte økonomier har aldri vært mer spennende, og med. $IMX, $RNDR, $SAND, $AXS, og $WEMIX som ledestjerner. Inviteres du til å ta del i en revolusjonær reise. Grip sjansen til å eie din skjebne i disse digitale landskapene, der spill ikke bare er underholdning, men også en kilde til ekte eierskap og muligheter. La blockchain-gamingens bølge bli din guide, og se frem mot en fremtid der spillere er arkitekter av sitt eget virtuelle skjebne. Velkommen til en verden der hver handling teller, og hvor blockchain møter gaming i en symfoni av endeløse muligheter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *