BlockchainKrypto Nyheter

Blockchain-spillutvikleren SkyArk Studio sikrer 15 millioner dollar i runde ledet av Binance Labs

Blockchain-spillutvikleren SkyArk Studio sikrer 15 millioner dollar i runde ledet av Binance Labs

Blockchain-spillutvikleren SkyArk Studio sikrer 15 millioner dollar i runde ledet av Binance Labs. SkyArk Studio, en utvikler av blockchain-baserte videospill, har sikret 15 millioner dollar. i en nylig finansieringsrunde, ledet av Binance Labs. Ifølge en kunngjøring den 12. Januar involverte runden over 40 investorer.

40 institusjoner

Hovedinvestoren var Binance Labs, og det deltok også 40 institusjoner. Deriblant LayerZero CEO Bryan Pellegrino og medgrunnlegger av Tangent Ventures, Darryl Wang.

Selv om SkyArk Studio ikke ga detaljer om bruken av midlene, markerer dette den andre gangen Binance støtter videospillutvikleren. Allerede i slutten av 2021 inkluderte Binance Labs det Singapore-baserte blockchain-spillstudioet i sitt inkubasjonsprogram. Det er uklart om støtten den gangen var økonomisk eller i form av veiledning.

Medgrunnlegger

Kelvin Chua, medgrunnlegger av SkyArk Studio, uttalte tidligere at inkluderingen i Binance’s inkubatorprogram ville spille en avgjørende rolle i selskapets mål om å «revolusjonere NFT-spilling. Med sine proprietære eiendeler og motor.» Selv om suksessen til disse planene er uklar, ser det ut til at den nyeste finansieringsrunden. Vil gi studioet muligheten til å fortsette å følge veikartet for sitt blockchain-baserte spill kalt SkyArk Chronicles.

For Binance representerer dette enda et forsøk på å dra nytte av spillsektoren i web3. I juli 2023 forpliktet kryptobørsen 15 millioner dollar. Til Xterio, en spillplattform og utgiver som broer gapet mellom gratisspill og on-chain gaming. I 2022 støttet også Binance’s venturesatsning GAMEE. En mobilspillplattform som belønner spillere for deres ferdigheter og innsats, med 1,5 millioner dollar, i finansiering.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *