valutaen

Norges Kryptomagasin. For deg som liker kryptovaluta, Blockchain & AI-Teknologi.

BlockchainKrypto Nyheter

Filecoin sin Solana Integrasjon

Filecoin sin Solana Integrasjon

Filecoin sin Solana Integrasjon. Den kjente Filecoin kunngjør spennende nyheter med sin nylige integrasjon med Solana (SOL) for å levere en desentralisert blockchain-lagringss løsning. Den peer-to-peer file storage nettverket, Filecoin (FIL). Har gått sammen med den smarte kontraktsplattformen Solana (SOL) for å utforske og tilby banebrytende desentraliserte blockchain-lagringsalternativer.

I en fersk tråd på den sosiale medieplattformen X deler Filecoin-teamet entusiastisk. Hvordan denne integrasjonen vil ikke bare forsterke Solana som en konkurrent til Ethereum (ETH). Men også akselerere utviklingen av konseptet desentralisert lagring. Dette partnerskapet bringer sammen to ledende krefter innen sine respektive områder. Og resultatet forventes å gi en mer robust og effektiv plattform for brukere som søker desentraliserte lagringsløsninger.

Dette initiativet er et skritt mot fremtidens blockchain-økosystem, der samarbeid mellom ulike plattformer. Er nøkkelen til å oppnå nye høyder av ytelse og funksjonalitet. Filecoin og Solana ser ut til å åpne dørene for innovative bruksområder og muligheter innen desentralisert lagring. Og det blir spennende å følge med på hvordan dette partnerskapet vil forme fremtiden for blockchain-teknologien.

Betydelig avstand fra sentraliserte lagringsløsninger

Solanas integrasjon med Filecoin markerer en betydelig avstand fra sentraliserte lagringsløsninger. Og representerer et imponerende skritt mot å forbedre påliteligheten og skalerbarheten til Solanablockchainen.

Solana utnytter Filecoin for å gjøre blokkhistorien mer tilgjengelig og brukbar for infrastrukturtjenesteleverandører, utforskere, indekser og alle som trenger historisk tilgang.

Ved å dra nytte av Filecoins desentraliserte lagringskapasiteter kan Solana oppnå datagjenoppretting. Skalerbarhet og forbedret sikkerhet samtidig som de holder seg tro mot sitt desentraliserte ethos. Dette samarbeidet viser kraften til blockchain-nettverk i å skape mer robuste og motstandsdyktige økosystemer til fordel for brukere og utviklere.

I en separat melding uttaler grunnleggeren av Solana, Anatoly Yakovenko, at den eksterne prosedyreanropstjenesten (RPC). Triton One spilte en stor rolle i å gjøre partnerskapet mulig.

«Jeg er virkelig spent på å se denne lanseringen. En stor takk til Filecoin for å bygge et fantastisk desentralisert arkivlag.

Og til Triton One, som gjorde mye arbeid for å få dette til.»

FIL handles for 6.24 dollar per nå, en økning på 8.54 prosent. I løpet av de siste 24 timene, mens SOL er verdt $108.82 per nå, en marginal nedgang i samme tidsramme. Besøk Filecoin sin hjemmeside, via denne linken

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *