Krypto NyheterKryptovaluta

Michael Saylor tror Bitcoin ETF-er vil overgå gull og konkurrere med S&P 500

Michael Saylor tror Bitcoin ETF-er vil overgå gull og konkurrere med S&P 500

Michael Saylor tror Bitcoin ETF-er vil overgå gull og konkurrere med S&P 500. Tidligere administrerende direktør for MicroStrategy. Michael Saylor. Ser for seg at Bitcoin ETF-er. Vil overgå gull og potensielt konkurrere med S&P 500-indeksen. Mens selskapet gjør seg klar for en investering på 700 millioner dollar i BTC.

Saylor mener at Bitcoin-fond har potensial til å skinne mer enn gull-ETF-er, som tradisjonelt har vært blant de største råvare-ETF-ene i USA.

Kan overgå S&P 500

I et nylig intervju. Antydet Saylor at Bitcoin ETF-er kan overgå S&P 500 Index ETF-er. Og dette markerer en potensiell utfordring. Stigningen til Bitcoin ETF-er er tydelig. Da BlackRocks iShares Bitcoin Trust (IBIT) rangerer blant de øverste 0,2% av slike produkter forrige måned.

Saylor likte ETF-er med en «universal API», og tilbyr investorer en sømløs måte å handle forskjellige fond, inkludert Bitcoin. Han forklarte at et Application Programming Interface (API) fungerer som en standardisert kanal for datatransaksjon, forenkler interaksjoner mellom ulike datamaskinsystemer. Saylor understreket videre at denne rammen også fungerer som den globale standarden for handel med volatilitet eller lette kredittutstedelser.

Før introduksjonen av ETF-er. Ville det vært tungvint å sikre et lån med Bitcoin og ville ha medført betydelig høyere rentesatser. Individer kunne potensielt bruke aksjer som sikkerhet for et boliglån gjennom etablerte meglerforhandlere som J.P. Morgan eller Merrill Lynch med ETF-er, sa han.

Saylor understreket at disse ETF-ene har åpnet opp en ny økonomisk horisont, og gir vanlige investorer bevissthet, muligheter og funksjonalitet. Han la til at betydningen av denne utviklingen ikke kan overvurderes når det gjelder påvirkningen på hele det økonomiske nettverket.

For å støtte Saylors påstand om potensialet til Bitcoin ETF-er for å overgå gull ETF-er. Antyder analytikere at de førstnevnte kan bli dominerende investeringsinstrumenter. Sammenlignet med gullmotpartene de neste to årene.

Betydelig vekst

Bitcoin ETF-er har opplevd betydelig vekst på kort tid. Ifølge BitMEX Research har Bitcoin ETF-er samlet inn nettoinnskudd på 8,5 milliarder dollar. Til tross for betydelige uttak fra Grayscale Bitcoin Trust. iShares Bitcoin Trust (IBIT) og Fidelity Wise Bitcoin Origin Trust (FBTC) opplevde rekordstore innskudd i løpet av de første 30 dagene etter lanseringen. Den 5. mars opplevde IBIT et bemerkelsesverdig nettoinnskudd på 788 millioner dollar. Noe som markerer den høyeste daglige økningen for dette investeringsfondet.

Disse fondene rangerer konsekvent blant de 20 mest aktivt omsatte ETF-ene daglig og handlet samlet for over 6 milliarder dollar i volum på tirsdag, og overgikk til og med Microsoft.

Samtidig står MicroStrategy som verdens største bedriftseier av Bitcoin, med for øyeblikket 193 000 BTC på balansen. Selskapet har oppnådd en betydelig avkastning på investeringen, med en vekstrate på over 100%, og har planer om å skaffe seg mer BTC.

I en nylig utvikling kunngjorde MicroStrategy et privat tilbud på 700 millioner dollar i 0,625%. Konvertible seniorlån som forfaller i 2030, med muligheten for at de første kjøperne kan skaffe seg ytterligere 100 millioner dollar i obligasjoner.

Opprinnelig satt til 600 millioner dollar, forventes det utvidede tilbudet å bli avsluttet innen 8. mars. Under spesifikke forhold kan disse obligasjonene, som bærer halvårlig rente, konverteres til kontanter, MicroStrategy klasse A vanlige aksjer, eller en kombinasjon av begge deler.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display