BlockchainKrypto Nyheter

XRPL-blockchainet kobler seg inn i tverr-kjede DeFi

XRPL-blockchainet kobler seg inn i tverr-kjede DeFi

XRPL-blockchainet kobler seg inn i tverr-kjede DeFi. Ripple hjalp til med å bygge et økosystem for automatisert markedsskaperprotokoll i nært samarbeid med XRP Ledger blockchain-samfunnet.

Tverkjede forklart

Tverrkjede (cross-chain) refererer til muligheten for ulike blockchain-nettverk å kommunisere og samhandle med hverandre. Dette tillater data, verdier eller annen informasjon å flytte mellom forskjellige blockchain-økosystemer.

XRPL blockchain

Ripples underliggende XRPL blockchain. Er satt til å låse opp et bredt spekter av desentraliserte finans (DeFi)-muligheter etter lanseringen av en natively bygget automatisk markeds maker (AMM) protokoll.

Ripple annonserte nylig utgivelsen av XLS-30 AMM-protokollen, bygget i samarbeid med XRPL-samfunnet, som en funksjon for å gagne sitt blockchain-økosystem.

AMM forventes å utvide DeFi-mulighetene til XRPL-økosystemet og muliggjøre tverrkjede DeFi-brukstilfeller på tvers av 50 blockchain.

XRPLs blockchain-økosystem har en eksisterende desentralisert børs (DEX). Med en konvensjonell ordrebok, som ikke inkluderer noen av de avanserte funksjonene som nye DeFi-protokoller har pioneret de siste to årene.

En talsperson fra Ripple fortalte Cointelegraph at AMM legger grunnlaget for ytterligere utvikling av DeFi på XRPL blockchain.

Integrasjon med tverrkjede meldingstjenester som Axelar vil utvide rekkevidden og nytten av XRPL-baserte DeFi-løsninger over flere blockchain-økosystemer.

AMM har vært under utvikling siden juni 2022. Slik Ripple sin teknologisjef og medgrunnlegger av XRPL, David Schwartz, reflekterte over i et nylig X-innlegg.

Dawid Schwartz X

Ordreboksystemet

AMM har som mål å supplere og utvide det eksisterende ordreboksystemet med XRPL. XRPLs DEX opererte tidligere utelukkende med ordrebøker, og tilbød en kapitaleffektiv handelsmekanisme for svært flytende par.

Integreringen av AMM


Ripples team bemerket at integreringen av AMM med ordrebøker komplementerer og utvider det eksisterende DEX-drevne økosystemet.

«Ved å integrere AMM med ordrebøker kan handelsmenn automatisk motta den beste prisen på begge systemene. Samtidig som likviditetsleverandører kan tjene avkastning på overskuddslikviditeten sin,» la talspersonen til.

AMM gjør det mulig for utviklere å aktivere opprettelsen av likviditetsbassenger. For hvilket som helst par av eiendeler utstedt på XRPL. Ripple bekreftet også at AMM ikke var eksplisitt rettet mot institusjonelle handelsentiteter. Men at funksjonaliteten dens kunne vise seg nyttig for høyvolumhandlere eller firmaer.

«Mens AMM for øyeblikket ikke har innebygde samsvarsegenskaper, komplementerer den den eksisterende ordrebok-DEX. Som kanskje er mer egnet for store finansinstitusjoner som handler populære tokens i høye volumer,» sa Ripple-talspersonen.

Å legge til AMM i den eksisterende ordrebok-DEX. Blir markedsført for å gi et robust handelsmiljø for en rekke brukere, fra detaljhandelshandlere til institusjoner.

Ripple og XRPL utforsker muligheten for å inkorporere on-chain-reguleringsmessige samsvarsegenskaper. I et forsøk på å støtte institusjonell aksept av protokollen deres.

AMM gjør det mulig for utviklere å aktivere opprettelsen av likviditetsbassenger for hvilket som helst par av eiendeler utstedt på XRPL. Ripples team mener at tverrkjedemeldingsprotokoller vil være avgjørende for å tiltrekke kapital, kryptoutviklere og handelsmenn fra andre blockchain-økosystemer.

Utvide XRPLs DeFi-muligheter


I tråd med Ripples initiativ om å utvide XRPLs DeFi-muligheter, representerer integrasjonen av AMM en betydelig milepæl. Denne strategiske tilnærmingen. Sammen med utforskningen av tverrkjedemeldingsprotokoller, markerer en viktig utvikling for å styrke XRPLs posisjon. Innenfor det stadig voksende økosystemet av desentralisert finans. Med dette skrittet forventes XRPL ikke bare å tilby et mer robust handelsmiljø. Men også å legge grunnlaget for bredere institusjonell aksept og deltakelse på tvers av blockchain-økosystemer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *