Krypto Nyheter

Ethereum-nettverket genererte $370 millioner i profitt

Ethereum-nettverket genererte $370 millioner i profitt

Ethereum-nettverket genererte $370 millioner i profitt. Blockkjeden har gjort imponerende profitt så langt i år mens kryptomarkedene steg og nettverksbruk økte, sammen med transaksjonsgebyrer.

Det kan høres motstridende ut at et desentralisert nettverk kan generere fortjeneste, men det er akkurat det Ethereum har gjort så langt i år.

Ifølge en rapport fra Token Terminal den 18. april genererte Ethereumblokkjeden en fortjeneste på $369 millioner i første kvartal av 2024.

Hvis dette nivået av fortjeneste opprettholdes, kan blokkjeden generere rundt $1.5 milliarder for året.

Token Terminal på X

Ethereum-blockkjeden lønnsom

Token Terminal forklarte at Ethereum sin inntektsmodell er basert på nettverksgebyrer, som er gassen brukere betaler for å gjennomføre transaksjoner. Gasskostnadene steg kraftig i begynnelsen av mars, men har nå falt til årlige lavpunkter.

I tillegg blir en del av ETH brent og fjernet fra sirkulasjon for hver transaksjon. Dette kommer til økonomisk fordel for eksisterende ETH-eiere siden utstedelsen blir deflasjonær i perioder med høy etterspørsel.

Det er også ‘kostnader’, som er utstedelsen av ny ETH til nettverkets validerere og stakere som en ekstra økonomisk belønning.

«Forskjellen mellom den daglige USD-verdien av den brente ETH-en (inntekter) og den nyutstedte ETH-en (kostnader) representerer de daglige inntektene for eksisterende ETH-eiere,» forklarte den.

Krypto-investor og Ethereum-entusiast Ryan Sean Adams sa at Ethereum ikke var som andre blockchain-nettverk. I løpet av de siste 18 månedene genererte Ethereum nesten 1 milliard dollar i inntekter, la han til.

«Dette plasserer Ethereum blant de 20 beste enhetene globalt når det gjelder tilbakekjøpsavkastning på 0,23%. Ethereum er bare 9 år gammel. ETH burde være over $10k basert bare på dette.»

Ryan SEAN ADAMS på X

19 April

Den 19. april fortalte risikokapitalisten Tomasz Tunguz sine 98 000 X-følgere at Ethereum «var det mest lønnsomme programvareselskapet i første kvartal 2024.»

Han la til at Ethereum genererte $370 millioner i fortjeneste på $825 millioner i inntekter, noe som utgjorde omtrent en 45% nettoinntektsmargin.»Hvis Ethereum skulle handles på New York-børsen eller NASDAQ, ville det topper nettoinntektsmarginen (%) -diagrammene, med Microsoft, Adobe og Veeva deretter.»

ETH-prisen faller Likevel fikk ikke ETH-markedene noen kjærlighet i går kveld, med eiendelen som falt under $3 000 for første gang på to måneder.

Imidlertid begynte trenden å endre seg i de påfølgende timene, og ETH, sammen med resten av markedet, hoppet til omtrent $3 100 per nå.Likevel har eiendelen nå trukket seg tilbake nesten 25% fra sitt høydepunkt i 2024 og ligger fortsatt 38% under sitt all-time high fra 2021.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *