Krypto NyheterKryptovaluta

Stjelte 25 millioner dollar i kryptovaluta på 12 sekunder

Stjelte 25 millioner dollar i kryptovaluta på 12 sekunder

Stjelte 25 millioner dollar i kryptovaluta på 12 sekunder. To tidligere MIT-studenter siktet for å ha stjålet 25 millioner dollar i kryptovaluta på 12 sekunder.

Siktet

For å ha utført en avansert plan for å utnytte Ethereumblockchainens integritet og stjele kryptovaluta verdt 25 millioner dollar.

Føderale påtalemyndigheter i Manhattan kalte planen som ble utført av Anton Peraire-Bueno (24) og James Peraire-Bueno (28). For «nytenkende» og sa at saken markerte første gang slik svindel ble gjenstand for amerikanske strafferettslige anklager.

Myndighetene opplyste at de gjennomførte sitt omfattende kupp i april 2023, ved å stjele 25 millioner dollar fra tradere på bare 12 sekunder. Ved svindelaktig å få tilgang til ventende transaksjoner og endre bevegelsen av kryptovaluta.

«Som vi hevder, stiller tiltaltes plan selve integriteten til blockchain i spørsmål,» sa U.S. Attorney Damian Williams.

En tiltale anklaget dem for sammensvergelse for å begå wire fraud, wire fraud og sammensvergelse for å begå hvitvasking av penger. Anton Peraire-Bueno ble arrestert i Boston, mens James Peraire-Bueno ble arrestert i New York.

Deres advokater svarte ikke umiddelbart på forespørsler om kommentar.

MIT i Cambridge

Begge brødrene hadde gått på MIT i Cambridge, Massachusetts, hvor de ifølge påtalemyndighetene studerte informatikk og matematikk. Og utviklet ferdighetene og utdanningen de benyttet for å utføre svindelen.

Tiltalen hevdet at Peraire-Bueno-brødrene i flere måneder planla å manipulere og tukle med protokollene. Som brukes for å validere transaksjoner for inkludering på Ethereum-blockchainen, en offentlig hovedbok som registrerer hver kryptovaluta-transaksjon.

Påtalemyndighetene sa at de gjorde dette ved å utnytte en sårbarhet i koden til programvaren kalt MEV-boost. Som brukes av de fleste Ethereum-nettverks «validatorer,» som er ansvarlige for å sjekke at nye transaksjoner er gyldige før de legges til på blockchainen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display