BitcoinKrypto Nyheter

Knekte 11 år gammelt passord fikk tilbake 3 millioner dollar

Knekte 11 år gammelt passord fikk tilbake 3 millioner dollar

Knekte 11 år gammelt passord fikk tilbake 3 millioner dollar. En cybersikkerhetsspesialiste Joe Grand. Klarte å gjenvinne tilgang til en kryptovalutalommebok. Som var beskyttet med et utdatert passord og hentet ut verdier for 3 millioner dollar fra den.

Hacket ble muliggjort av en sårbarhet

I en ti år gammel versjon av RoboForm passordhåndteringsprogramvare. Ved hjelp av komplekse manipulasjoner og litt flaks. Var det mulig å omgå beskyttelsen til kryptovaluta-hvelvet og få tilgang til midlene.

For to år siden ba en kryptovaluta-eier kjent som Michael sikkerhetseksperten. Joe Grand om hjelp til å gjenopprette tilgang til sine bitcoins. På den tiden var verdien av eiendelene omtrent 2 millioner dollar. Kryptovaluta-lommeboken, som ble opprettet for over et tiår siden. Inneholdt en betydelig mengde kryptovaluta, men på grunn av et tapt passord, virket den utilgjengelig. Grand, som spesialiserer seg på datagjenoppretting og hacking av elektroniske enheter, tok saken og klarte ved å utnytte svakheter i programvaren å gjenopprette passordet.

Denne saken understreker viktigheten av å oppdatere programvare og bruke robuste passordhåndteringsverktøy. Den illustrerer også risikoene forbundet med lagring av kryptovalutaer og behovet for en omfattende tilnærming til cybersikkerhet. Michael og Grands historie blir en påminnelse om at selv gamle og glemte digitale eiendeler kan gjenopprettes hvis angripere har den rette kunnskapen og verktøyene.

Video

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display