Krypto Nyheter

Kryptomarked rystet oppgang forventes

Kryptomarked rystet oppgang forventes

Kryptomarked rystet oppgang forventes. Krypto -tradere, mener at den nylige nedgangen i markedet. Bare er en «shakeout» og at det er en «bullish fortsettelse» i horisonten.

Bitcoin, Ether og det bredere altcoin-markedet opplevde en nedgang etter at amerikanske sysselsettingstall overgikk forventningene den 7. juni. Imidlertid mener tradere at dette er en kortvarig «shakeout» før den oppadgående trenden fortsetter.

«Sterkt salgspress inn i støtte. Alts led mer,» erklærte den pseudonyme kryptotraderen il Capo of Crypto til sine 848 000 X-følgere den 7. juni. De la til at det «ser ut som en shakeout». Som er når et stort antall investorer selger samtidig, vanligvis på grunn av markeds- eller økonomisk usikkerhet.

il Capo Of Crypto på X

Samme dag avslørte den amerikanske sysselsettingsrapporten en høyere enn forventet økning i antall jobber. Noe som motsa kryptoanalytenes forutsigelser om at en svakere sysselsettingsrapport ville legge press på beslutningen om å redusere inflasjonen, og Bitcoin.

«En svakere overraskelse kan bringe tilbake rentekutt, og neste uke får vi inflasjonsrapporten fra KPI. Hvis KPI [år-til-år] er 3,3 prosent. Eller lavere, vil det sannsynligvis presse Bitcoin til nye all-time highs,» uttalte Markus Thielen, forskningsleder ved 10x Research, den 5. juni.

Blandede Data

Selv om dataene viser en annen trend, tror ikke Thielen at sysselsettingsrapporten direkte forårsaket fallet i kryptomarkedet. «Krypto solgte seg ut på slutten av fredag uten en bestemmende katalysator.» Uttalte han i en rapport den 7. juni, sett av Cointelegraph, mens han hevdet at dataene var «blandede.»

«De amerikanske sysselsettingsdataene var blandede, med arbeidsledigheten som steg til 4,0 prosent. Men en overraskende økning i antall jobber som ble lagt til. Dette skyldtes utelukkende en økning i deltidsarbeidere».

Tradere følger nøye med på viktige støttenivåer. Totalt antall jobber i USA økte med 272 000 i mai, mens arbeidsledigheten økte med 0,1 prosent, ifølge det amerikanske arbeidsdepartementet.

Il Capo of Crypto forklarte at hvis de viktige «støttenivåene holder, bør vi snart se en bullish fortsettelse.»

Andre tradere kommenterte også at markedets topp er langt unna og foreslo å se på markedsnedgangen som en kjøpsmulighet.

«Det virkelige bullmarkedet har ikke engang startet ennå,» hevdet den pseudonyme kryptotraderen Kaleo i en X-post den 7. juni.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display