Teknisk analyse

Bitcoin nådde suport

Bitcoin nådde suport

Bitcoin nådde suport. I forrige analyse, var det sannsynlig at Bitcoin kom til og fortsette nedgangen til 24 ish området. Det ble spådd 24300 Ish. Noe som viste seg og treffe ganske bra, før den gikk opp igjen.

Suportområdet

Den kom ned til 24756, før den ble stoppet av suportområdet. Det har vist seg og holde, og vi har fått et ganske bullish candle etter det. Som pilen viser, så var det, turning-pointet til Bitcoin. Og vi har nå fått en daily candle som er høyere en det forrige, som vises på bildet under. Noe som er positivt, men ingen garanti for videre oppgang.

Støttet av suportområdet

Her ser vi hvordan bitcoin har blitt støttet av suportområdet, selv om at man må huske på at Bitcoin er fortsatt i en downtrend. Men vi har et bullish signal, og vi kan få en sidelengs bevegelse herifra. Som bildet viser så er det en svak downtrend. Men den er ikke så bearish lenger. Og det kan se ut som om den kraften, begynner og avta.

Konsolidering

Den er nå i en konsoliderings området. Og mens det har blitt skrevet her, har den fått en enda mer bullish candle, på denne daily charten. Det ser ut som, om at den kan bryte igjennom. Men, det er best og holde seg konservativ. Det er et enda bedre nivå og kjøpe seg inn i Bitcoin, siden jeg tviler sterkt på en videre nedgang herifra. Og det er tvilsomt at vi går lengre ned, for nå. Siden det er noen veldig gode støtteområder under.

Kjøpsmulighet

Så her er det en god kjøpsmulighet. Alle tidligere nivåer har vært gode kjøpsmuligheter. Og om man har kjøpt på høyere nivå, er det ikke krise. Men dette er det laveste vi får se, kanskje noen gang. Så fremt det ikke kommer noen store fundamentale nyheter som får Bitcoin til og kræsje. 22 000 området er det absolutt laveste, slik jeg ser det. Det finnes ingen garantier, men det er godt mulig man ikke får muligheten og komme inn på disse nivåene igjen. Det ser med andre ord meget sunny ut, herifra

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, innvolverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *