Teknisk analyse

Teknisk analyse Bitcoin Juni

Teknisk analyse Bitcoin Juni

Det var ikke helt uventet at vi fikk en nedgang i Bitcoinprisen. Der vi gikk ned fra 27 000 usd området, og ned til nåværende nivå. Nå er Bitcoin-Prisen, på 25602 området. Og jeg blir ikke overrasket om vi når, 24 000 usd området. Der er det et stort og sterkt støtteområdet. Og en videre nedgang under 24000 området, er etter mitt syn, vanskelig og se for seg.

Trendlinjen

Som bildet viser, har vi en positiv trend. Og trendlinjen, treffer 24315 usd området. Den blå linjen, treffer støtteområdet.

Selv om at jeg ser en potensiell videre nedgang, til 24 000 usd ish området. Vil jeg ikke shorte Bitcoin, nå. Da er alternativet og kjøpe, og tenke langsiktig. Har man kjøpt, er det bare og lene seg tilbake og vente på at prisen snur. Hvor lang tid det tar, er usikkert. Men at det vil skje, ved 24300 – 24000 området. Det er jeg overbevist om. Selv om at ingen ting, er skrevet i stein. Og all investering av penger, har en løpende risiko.

Veien videre

Etter en nedgang, er potensialet stort. Er man uerfaren, er det ikke lurt og daytrade et potensielt kjøp. Det er en oppgang, videre til 3000 usd – 35000 usd området. Og jeg skriver target, og ikke take profit. Det er vanskelig og si, hva som skjer når den kommer til 35 000 området. om vi får en reatrace, konsolidering, eller at den blser seg igjennom og går videre opp til 47 000 området

Første target

Her ser vi, første target. Dette er et bildet som har gått igjen. Men det er dette jeg venter på nå. Jeg kommer, eventuelt til og kjøpe mer. Og shorte eller og selge Bitcoin nå, er for meg helt uaktuelt.

Dette bildet, kan kanskje virke litt rotete. Men vist vi begynner, nedenfra og opp så kan det bli litt mer ryddig. Den blå linjen, viser trenden. Og den er positiv, eller bullish om man vil. Den blå linjen treffer, 24000 dollar området.

Som er et suport området. Samt et konsolideringsområdet. Hvor prisen kna bli liggende en stund. Det må sies at det er ikke sikkert den bli liggende der så utrolig lenge. Det er ikke prisen som er det vanskeligste og, det er tiden Og hvor lang tid markedet, bruker på og komme seg videre. Det avhenger av mange forskjellige faktorer, og det er det fundamentale bildet.

35 000 området

Går vi videre oppover, ser vi 26 000 området. Og når Bitcoin går forbi den prisen, så er vi på vei opp til, det området jeg venter på nå. 35 000 området. Om det da, blir en «pause» her. Og prisen stagnerer litt for en reatreace, før en videre oppgang. Eller, om den smeller, igjennom og opp til 48000 området, er usikkert. Men det er dit jeg er overbevist om at prisen kommer til og gå.

på Charten, på toppen. Har jeg skrevet higher high. Og det er det høyeste prisnåvet, Bitcoin har vært. ved 68 000 dollar området. Det vil ta en god stund, før prisen når det nivået. Og dette er en enkel analyse. Men en forklaring på, hva jeg venter på. Det er til og med ikke sikkert, det skjer i år. At vi får en ny all time high.

Disclamer

Investering av ekte penger, innvolverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *