Teknisk analyse

Bitcoin sparket fra Juli 13 Juni

Bitcoin sparket fra

Bitcoin sparket fra. Her kommer en rask oppfølging, etter gårsdagens tekniske analyse, Som viser seg og stemme ganske bra.

Tallet 13 er ikke noe ulykkestall, når det kommer til bitcoin.

Etter gårsdagens analyse, ser vi at vi er i et godt bullish driv.

Bitcoin 4 H chart

Bygd seg opp et godt suportområdet

Etter og ha kosnolidert, og bygd seg opp et godt suportområdet, så sparket bitcoin, nå i fra og fikk en ny higher high. Noe som er en bra indikiasjon på at vi får en videre oppgang. En korreksjon kan skje. Men 29577 dollar området blir et bedre og bedre suportområdet.

1 H chart

Reatreace

En liten reatreace, eller «pustepause» som jeg liker og kalle det, kan komme. Da er det første lille suportområdet, ved 30841 området. Før den går videre ned. Skulle det brytes, blir det 29 577 dollar området som blir det neste, suportområdet.

Skal det gå lavere, må det noen fundamentalt, veldig tunge nyheter inn i bildet.

Bull run

Det er mange analytikere som kaller 32000 dollar området, et punkt for og være sikker på et bullrun. Nå har vi hatt en higher high, og en ny topp i trenden. Jeg emner bullen er i god gang nå. Noen reatreacer er og vente. Men det blir bare som en reatreace før videre oppgang.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

One thought on “Bitcoin sparket fra Juli 13 Juni

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display