Teknisk analyse

Teknisk analyse Bitcoin 12 Juli

Teknisk analyse Bitcoin 12 Juli

Teknisk analyse Bitcoin 12 Juli. I det store bildet, har bitcoin gått slik som forespeilet. Den har hatt en oppgang de tre siste ukene som har vært. De to foregående ukene har vært, veldig rolig. Og passet best for scalpere og de som vil ha rask gevinst.

Ukentlig chart

Ser vi på ukentlig chart, så er vi godt rustet for en oppgang. Den har et støtteområdet ved 29577 dollar området. Og et konsolideringsområdet i mellom 25136 og 30460 dollar området. Fundamentalt så ligger i bitcoin, slik at den kan gå så langt ned som 25 000 området. Det må noen ganske tunge nyheter for og få til det.

Det er heller ikke noen lower, lows. Men at man må være forsiktig, det må man alltid være.

Daglig chart

Som bildet viser, så ser vi at det har vært en kraftig oppgang, totalt tre dager på rad. Før kjøperne har roet seg ned, og det ikke er like mye kraft i markedet. Det er noe som er helt vanlig, og nå konsoliderer Bitcoin, i mellom 29577 dollar og 31518 dollar området. Vi har en higher high, i form av en tail.

Så på daglig chart er bitcoin litt bullish. Men det er ingen stor set up så langt på daglig chart. Her må man ned på de kortere tidsrammene og se om det kommer noen kjøpsignal.

Bitcoin 4 H chart

Her ser vi konsolideringen, mye tydeligere. Og ved og kun bruke teknisk analyse så er vi inne i en god konsolideringstrend. Men den bygger opp suport. Det er ikke anbefalt og shorte bitcoin nå. Men og se etter gode set up for og kjøpe.

Bitcoin 1 h chart

Bitcoin viser også bullish tendenser på 1 h chart. Men den kosnoliderer. Vi vet at den er ved et suportområdet nå. Men den kan gå ytterligere ned for og «puste»

Oppsumert

Bitcoin er i det store bildet ganske bullish. Det betyr ikke at man ikke kan se en midlertidig nedgang. Det er allikevel ikke heldig og shorte bitcoin. Det er fordi, den er soppas bullish. Her lønner det seg og vente å se på gode set up for og kjøpe seg inn. Er man inne i bitcoin i det langsiktige løp, er det bare og holde og vente på at bitcoin gjør det, den skal. Noe som er og gå videre opp. Denne kryptovalutaen er bullish over tid.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display