Teknisk analyse

Analyse av Bitcoin 21 Juli

Bitcoin 1 H Chart

Analyse - av - Bitcoin - 21 - Juli - valutaen.no

I denne Analyse av Bitcoin 21 Juli, ser vi at vi har hatt en retrace fra 30350 dollar området. Dette er et området som har vært hardt for Bitcoin og komme seg igjennom. men det handler om tid. Det tekniske stopper Bitcoin.

Med noen gode fundamentale nyheter for Bitcoin. Kan det være en trigger som får den til og fly høyere. Basert og på det tekniske bildet, er den bullish

Bitcoin har hatt en konsolidering, mellom 29699 og 30122 ish området. Dett er en konsolideringen vi nå kan dra nytte av. Og trade dette området.

Man kan se at den har presset seg igjennom konsolideringsområdet, og formet en higher high over motstandsområdet 2.

Vi har nå en bearish candle, men som man ser på charten så er det noen hihgher highes rett i forkant. Som og indikerer at vi er på vei til og klatre videre.

Dette forteller oss at Bitcoin, forsøker og komme seg høyere. Nå kan det se ut til at den er på vei til og forsøke igjen.

Dette er med andre ord et området som kan gi muligheter for og trade mer kortsiktig. (Så fremt man ikke har kjøpt seg inn i det lange løp)

Bitcoin har to higher hihgs, på 1 houre chart. Det er tre beairsh candlesticks. Men, har et godt og solid suportområdet, nedenfor som har blitt respektert en god del ganger. I tillegg så er den bullish. Noe som sier oss, at Bitcoin høyst sannsynlig vil gå videre oppover.

Motstandsområdet

Det er motstand ved take profit 1 level ved 29931. Som er et bra området for første takeprofit. Man kan eventuelt, triale stopploss ovenfor inngang. For da og ha stoploss i profitt.

opp til takeprofit området 2. SOm ligger ved 30152 området.

Higher high

Den kan også triales over takeprofit to området. Siden den er bullish, er det ventet en hihgher high, ovenfor 30416.

Ny uke

Det er alltid interessant og se hvordan det former seg når uken nærmer seg slutten.

Oppsummert

Bitcoin, har vist en retreace men har blitt godt støttet av de tekniske suportlinjene. Den er nå ved et området, hvor man kan se etter gode entry punkt. Og kjøpe bitcoin, og holde den opp til motstandsnivå 1 eller 2.

Alternativ to, kan være og kjøpe bitcoin og justere stoploss, ovenfor inngangen, når bitcoin går opp igjen.

Er man inne i det lange løp, eller ønsker et godt området for og kjøpe og holde den inn i de neste månedene eller år. Så er den ved et området hvor det kan gjøres, uten at man må bekymre seg for en potensiell nedgang om man har is i magen.

  • Takeprofit 1. 29936 Dollar
  • Takeprofit 2. 30122 Dollar
  • Takeprofit 3. 30342 Dollar

Risiko

Det ligger en risiko, at det kan komme noen tails, som kan presse seg ned og nedenfor suportlinjen. For og teste. Og marketmakers som ønsker og ta ut små investorene.

Disclamer

Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display