Krypto NyheterKryptovaluta

Analytiker hevder at Solana utgjør et mer attraktivt kjøp enn Ethereum

Analytiker hevder at Solana utgjør et mer attraktivt kjøp enn Ethereum

Analytiker hevder at Solana utgjør et mer attraktivt kjøp enn Ethereum. Og spekulerer i om en ny alternativ mynt, Bitcoin ETF Token (BTCETF). Kan overgå begge i løpet av det kommende året. I en nylig episode av Bankless-podcasten diskuterte David Hoffman og Ryan Adams Solanas egenskaper, som hastighet og lave transaksjonsgebyrer. Og hvordan disse sammenligner med Ethereum. Selv om begge blockchain-nettverkene har betydelig potensial, pekte Bankless-ekspertene på Solanas prisprestasjon i forhold til Ethereum som en viktig faktor for investorer som vurderer valget mellom de to.

I tillegg til denne diskusjonen ser noen investorer mot Bitcoin ETF Token (BTCETF), en ny ERC-20 mynt som for tiden er i presale-fasen. Målet med denne mynten er å dra nytte av den økende oppmerksomheten rundt godkjenningen av spot Bitcoin ETF i USA. Prosjektet opererer med en deflasjonsmodell, og det er planlagt å brenne 25% av den totale forsyningen basert på spesifikke milepæler knyttet til ETF-aksept.

Analytiker hevder at Solana utgjør et mer attraktivt kjøp enn Ethereum

Bankless-podcasten fra 9. november. Utforsket også Analytiker hevder at Solana utgjør et mer attraktivt kjøp enn Ethereum i forhold til Ethereum. Mens vertene David og Ryan diskuterte ulike aspekter av begge blockchain-nettverkene. Der la de vekt på spesifikke egenskaper ved Solana som kan appellere til visse investorer. David bemerket Solanas nylige prisstigning og nevnte at det har tiltrukket seg en spesifikk type utviklere som Ethereum kanskje ikke kunne. Ryan observerte også at Solana inntar en unik designplass som ingen andre blockchains kan fylle.

Chris Burniske

Referanser ble også gjort til Chris Burniske. Tidligere leder for kryptoforskning hos ARK Invest, som tidligere har forutsagt Solanas sterke ytelse i forhold til Ethereum. Med SOL/ETH-paret som nå ligger 148 prosent, høyere. Enn hans tidligere prediksjon, gir dette støtte til de optimistiske synspunktene fra Bankless-vertene og Burniske om Solanas potensial for å overgå Ethereum i fremtiden.

Nøkkelforskjellene mellom Solana og Ethereum

Videre diskuteres også nøkkelforskjellene mellom Solana og Ethereum i kampen om dominans. Solana vektlegger hastighet og gjennomstrømning ved hjelp av en unik «proof-of-history» mekanisme. Noe som muliggjør betydelig raskere valideringstider sammenlignet med Ethereum. Mens Solana for tiden kan behandle over 3 900 transaksjoner per sekund. Er Ethereums kapasitet langt lavere med 29 transaksjoner per sekund. Til tross for Solanas fokus på hastighet, påpeker noen eksperter at Ethereums lengre historie kan bidra til dens desentralisering og sikkerhet.

I sammenfatning indikerer de positive kommentarene fra eksperter og vertene på Bankless-podcasten at Solana har potensial til å utfordre Ethereum i fremtidige uker. På den andre siden ser investorer også mot Bitcoin ETF Token som et spennende prosjekt i presale-fasen. Med håp om at det kan overgå både Solana og Ethereum. Spesielt med tanke på den pågående oppmerksomheten rundt godkjenning av spot Bitcoin ETF i USA.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *