BitcoinKrypto Nyheter

Michael Saylor er bekymret for falske Bitcoin videoer

Michael Saylor er bekymret for falske Bitcoin videoer

Michael Saylor er bekymret for falske Bitcoin videoer. Grunnleggeren av MicroStrategy. Saylor, har for nylig slått alarm om den stadig økende trusselen som AI-genererte deepfake-videoer utgjør i Bitcoin-samfunnet. Denne advarselen kommer i kjølvannet av lignende bekymringer uttrykt av andre fremtredende skikkelser i kryptoverdenen. Inkludert Charles Hoskinson, grunnleggeren av Cardano. Den pågående strømmen av falske Bitcoin-promosjonsvideoer har satt et alvorlig søkelys på problemet.

Saylor valgte å bruke sosiale medier som plattform for å informere sine følgere om fjerningen av deepfake-videoer fra YouTube. Der han selv var med i situasjoner som fremmet Bitcoin-handel og kryptogaver.
Overraskende kunngjorde han at svindlere lastet opp nye videoer hver 15. minutt. Dette understreker den presserende nødvendigheten av at samfunnet øker bevisstheten og utviser forsiktighet. Hans klare budskap til publikum, var en advarsel om å være forsiktige der ute. Og å huske at det ikke finnes noe som heter gratis lunsj i kryptoverdenen.

Deepfake-videoene

Saylor fjernet personlig deepfake-videoene som viste ham i dybde diskusjoner om emner som Bitcoin ETF. Og forutsigelser om en kommende økning i Bitcoin-prisene.

. Den sofistikerte naturen til disse manipulerte videoene er et tegn på den raskt økende teknologiske kapasiteten til AI. Men denne trusselen er ikke nytt for kryptosamfunnet. Allerede i desember 2023 var Charles Hoskinson også et mål, der svindlere skapte AI-genererte videoer. Videoer, som viste ham i en falsk Cardano-giveaway. Hans kommentarer om den voksende sofistikasjonen til deepfake-videoer. Understreker at det snart kan bli utfordrende å skille mellom ekte og AI-generert innhold.

De konsekvensene som følger av disse bedragerske praksisene er vidtrekkende. Den lettheten som AI nå kan etterligne offentlige personligheter for å begå svindel er bekymringsfull. Denne bekymringen strekker seg imidlertid utover kryptokurver og berører ulike sektorer der feilinformasjon kan ha alvorlige konsekvenser.

Raske fremgangen

Den raske fremgangen innen AI-teknologi er et tveegget sverd. På den ene siden lover det enestående vekst og innovasjon på tvers av ulike sektorer. På den andre siden utgjør det betydelige risikoer, som illustrert av de nylige hendelsene med Saylor og Hoskinson. AI’s evne til å lage realistiske deepfakes. Har åpnet nye muligheter for svindlere som utnytter disse teknologiene for å lage overbevisende svindelvideoer.

Teknologipionerer som Elon Musk har anerkjent AI’s potensiale for å revolusjonere bransjer. Men han advarer også om at det kan bli misbrukt. Dette dilemmaet illustrerer behovet for økt bevissthet. Regulering og utvikling av teknologiske løsninger for å håndtere denne utfordringen og bevare integriteten til informasjon i det digitale rommet. Kryptosamfunnet står overfor et presserende behov for å adressere denne trusselen. Og samarbeide for å beskytte integriteten og tilliten til plattformene i en stadig mer kompleks digital verden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display