Krypto Nyheter

Det har blitt mer krevende å mine kryptovaluta

Det har blitt mer krevende å mine kryptovaluta

Det har blitt mer krevende å mine kryptovaluta. BTC-vanskelighetsgraden har overskredet 80 billioner, en rekordhøyde, med den forestående fjerde halveringen bare to måneder unna. Minere er aktive på den store blokkjeden, ettersom det har kommet en økning i hvor krevende det er å mine Kryptovaluta. Den økte med over 8% nylig, og nådde en uovertruffen 81 billioner. Til tross for utfordringer som den kinesiske kryptoforbudet og bear-markedet, t i 2022-2023 viser at mining motstanden, med metrikken firedoblet siden februar 2021 da den var på 20 billioner. Denne jevne økningen, som skjer hvert 2 016 blokker, gjenspeiler vedvarende mining aktiviteten og blokkjedens robuste natur.

Skjermbildet i fra BitInfoCharts

Nylige spekulasjoner antydet en mulig nedgang i hashraten i forkant av hendelsen, med minere, som muligens kobler fra maskinene sine fra blokkjeden.

Det er tegn som støtter denne antagelsen, da den nåværende BTC hashraten, som står på 550 Ehash/s. Allerede har falt med 15% fra sitt all-time high (ATH) på over 650 Ehash/s registrert i begynnelsen av måneden.

BTC prisoppdatering Økningen i vanskelighetsgraden for å mine, er ikke den eneste utviklingen i Bitcoin-landskapet. De siste ti dagene har BTC-prisen hatt en betydelig økning, og har steget med nesten 10,000 dollar.

Denne økningen førte til gjennombruddet av motstanden på 43,000 dollar. Og markerer første gang på over to år at prisen oversteg $50,000. Videre fortsatte kryptovalutaen sin oppadgående bane, og nærmet seg nylig 53,000 dollar. For å etablere en ny topp.

Imidlertid møtte rallyet motstand på dette punktet, noe som hindret BTC i å overstige den nivået. For øyeblikket svever eiendelen rundt 52,000 dollar. Med en økning på 10% over den siste uken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display