BlockchainKrypto Nyheter

Paris Saint-Germain (PSG) Bli det første fotballaget som validerer en blockchain

Paris Saint-Germain (PSG) Bli det første fotballaget som validerer en blockchain

Paris Saint-Germain (PSG) Bli det første fotballaget som validerer en blockchain. Inntektene som validerer vil bli omdirigert til å kjøpe tilbake PSG-fantokens.

Den fremtredende franske fotballklubben Paris Saint-Germain kunngjør sin rolle som nettverksvalidering for Chiliz Chain blockchain, plattformen som huser PSG-fantokens. Inntektene generert vil periodisk bli reinvestert for å kjøpe tilbake disse tokensene. Mens idrettsklubber tidligere har beveget seg inn i kryptoverdenen gjennom skapelsen av fantokens, markerer dette den første forekomsten av en klubb som aktivt deltar som en blockchain-validering. Valideringsenheter spiller en avgjørende rolle i håndteringen av blockchain-noder, og sikrer nettverket gjennom oppgaver som transaksjonsverifisering og autorisasjon av smartkontrakter. Som kompensasjon genererer valideringer inntekt fra drift av en node.

Frankrikes Ligue 1

Som leder av Frankrikes Ligue 1-konkurranse introduserte klubben sin fantoken i september 2018. Ifølge CoinMarketCap-data har tokenet nå en markedsverdi på 28 millioner dollar. PSG har som mål å opprettholde og styrke sine reservasjoner av fantokens gjennom et tilbakekjøpsprogram, som bidrar til å skape en bærekraftig digital økonomi rundt dem, som Chiliz påpeker.

Pär Helgosson, leder for Web3 hos Paris Saint-Germain, formidlet klubbens forpliktelse til å optimalisere fremtidige engasjementer for nettverkseffekter. Denne strategien tar sikte på å forbedre verdien og inntektene generert av hver interessent innen den nye digitale økonomien, som er uttalt i en offisiell uttalelse. Som respons på denne utviklingen opplevde Chiliz native-tokenet (CHZ) en økning på 10%, og nådde 0,133 dollar. Med en markedsverdi som steg til 1,15 milliarder dollar, ifølge CoinMarketCap.

Betydelige fotballklubber som FC Barcelona, Manchester City, Juventus, Arsenal, Inter Milan og AC Milan har også tokens på Chiliz-plattformen. Videre kunngjorde Paris Saint-Germain planer om å arrangere en hackathon-begivenhet på Parc Des Princes i de kommende månedene, co-hosted av Chiliz.

Oppsummert

Med PSG som den stolte pioneren innen blockchain-validering i fotballverdenen, tar klubben et betydelig skritt mot å forme fremtiden for digitale økonomier i idretten. Denne innovative tilnærmingen, med Chiliz Chain som vert for PSG-fantokens, viser ikke bare klubbens engasjement for krypto, men åpner også døren for nye horisonter i fanskapets interaksjon med laget. PSGs inntekter som validerer blockchain vil ikke bare styrke fantokens, men også sette standarden for andre toppklubber som søker å utforske de grensesprengende mulighetene innen blockchain og krypto. Dette er ikke bare et kapittel i PSGs reise, det er begynnelsen på en spennende epoke der idretten og blockchain smelter sammen. Enestående, PSG fortsetter å markere seg ikke bare på banen, men også som en pioner i den digitale spillarenaen. Fremtiden er nå, og PSG leder veien.

One thought on “Paris Saint-Germain (PSG) Bli det første fotballaget som validerer en blockchain

  • Jan Vidar Morewood

    Blochain sport💥

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display