Teknisk analyse

Ukentlig analyse uke 14 Bitcoin

Ser vi på daglig chart ved Bitcoin, har vi et støtteområdet, som 27832 , der vi er nå. Hvor vi er avhengig av at den må presse seg igjennom motstands nivået som den også er på nå. Det er to scenarioer som kan spille seg ut. Det er at den nå presser seg opp over støtteområdet, og vi ser da 36 000 dollar som det nærmeste motstandnsivået. Og kan være det første take profitområdet. Om man ikke velger og holde den lenger.

Støtteområdet

Skal vi se på det neste støtteområdet, er det på 24 600 dollar. en nedgang dit, kan man se på det som et konsoliderings området. Før man ser en oppgang i denne kryptovalutaen. Når man ser på det i et kortere tidsrom. Vi har alle rede hatt en nedgang. Og det kan nå være en liten retrace man ser. I det store bildet , er Bitcoin bullish. Det har vært inne noen få som selger Bitcoin. Men slik det ser ut nå, så er det bullish. Men det kan ta tid. Spesielt når man tenker på at dette er en påskeuke. Og de store investorene muligens ikke er så aktive som de er i en vanlig uke. Men man må huske på at, kryptomarkedet ikke har helg, til sammenligning med aksje og valutamakredet som har sine egne åpningstider. Så et gjennombrudd og videre oppgang er ikke og utelukke. (Tekst fortsetter under bildet)

Daily chart

Som bildet over så ser vi de nevnte støtteområdene, dette er som nevnt en daily chart. Så hver candlestick, er bevegelsene som er gjort i løpet av en dag.

Disclamer

All investering er basert på risiko. analysen må kun sees på som underholdning. Og ikke økonomisk rådgivning. valutaen.no råder deg til og gjøre dine egne undersøkelser før man går inn i markedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *