Hva erStellarity

Hva er Stellarity-Exchange

Hva er Stellarity-Exchange

Hva er Stellarity-Exchange. Stellarity-Exchange er en innovativ plattform, som er designet for å tilby brukervennlige løsninger for handel med kryptovaluta. Med en enkel og intuitiv lommebok kan du enkelt sette inn, bytte og ta ut kryptovalutaer. Plattformen tilbyr også smarte lommebøker eller det som er kjent som wallets. Du får tilgang til over 3000 aktive par med digitale eiendeler. Ved hjelp av AI crawler plattformen markedet for å gi deg de beste markedsprisene. Du kan også koble dine eksisterende lommebøker til Stellarity smart lommebok.

Stellarity-Exchange ble etablert i 2023, og har i dag tiltrukket seg et blockchain-team med eksperter fra forskjellige bakgrunner og ekspertiseområder. Teamet inkluderer spesialister innen brukergrensesnitt, brukervennlighet, blockchain-ekspertise, serveradministrasjon, en community manager, og en sikkerhetsansvarlig.

Stellarity-Exchange har også skapt en egen token, kalt Stellarity Token (STYT), som er utviklet for å lette transaksjoner online, og muliggjøre raske, kostnadseffektive og sikre transaksjoner for både privatpersoner og bedrifter. Verdien av STYT bygges blant annet gjennom automatisk likviditetsskaping fra transaksjonsavgifter av STYT, fra avgifter fra veksling av kryptovaluta i Stellarity-Exchange, og fra avgifter fra betalinger gjennom Stellarity Pay, som er betalingsmotoren for bedrifter og privatpersoner.

Nøkkelpunkter

  • Brukervennlighet: Intuitiv lommebok og enkel handel med over 3000 kryptovalutapar.
  • Sikkerhet: Avanserte sikkerhetstiltak som tofaktorautentisering og datakryptering.
  • Gebyrstruktur: Lave og transparente gebyrer uten skjulte kostnader.
  • Integrasjon: Mulighet for å koble til eksisterende lommebøker og fremtidig utvidelse med IBAN-kontoer og flere valutaer.

Brukervennlighet og funksjonalitet

Etter å ha prøvd Stellarity-Exchange, kan det bekreftes at plattformen er meget brukervennlig. Den fremstår som en av verdens beste på grunn av sin oversiktlighet, brukervennlighet og lave gebyrer. Den støtter over 3000 kryptovalutaer og tilbyr både en tradisjonell trading desk og en Quick swap-funksjon. Begge disse er enkle å bruke, uansett om du er nybegynner eller erfaren trader.

Stellarity-Exchange Oversikt

stellarity-exchange - oversikt_valutaen
Bildet: Stellarity-Exchange

Oversiktlig plattform

Stellarity-Exchange er en oversiktlig plattform som viser deg, i tillegg til hva du kjøper, også hvor stor del av kryptobeholdningen din er i prosent. Med andre ord, kan du se hvor mange prosent du har av for eksempel Solana, hvis du har kjøpt det, i forhold til Bitcoin eller annen kryptovaluta. Du vil også merke at plattformen har en enkel og oversiktlig meny på venstre side. På toppen har du lett tilgang til funksjoner som Summary, Assets, Pro Trade, Quick Swap og Wallet. Dette gjør navigasjonen enkel og brukervennlig.

Stellarity-Exchange Quick Swap

stellarity-exchange - Quick Swap_valutaen
Bildet: Stellarity-Exchange

Stellarity-Exchange Quick Swap Desktop

Stelleratiy Exchange er en quick swap-plattform som er lett oversiktlig og rask å bruke. Dette er den jeg selv bruker oftest, rett og slett fordi den er meget praktisk, rask og lett å bruke når man skal handle kryptovaluta.

stellarity-exchange - Pro Trade_valutaen
Bildet: Stellarity-Exchange

Pro Trade Desktop

Stellarity-Exchange Pro Trade minner om de fleste andre pro trades. Det jeg synes er merkbart bedre enn mange andre jeg har prøvd, er integrasjonen og oversiktligheten. Spesielt når det kommer til ordrebok og ordreentry.

Sikkerhet

Stellarity.Exchange legger stor vekt på sikkerhet. Plattformen bruker avanserte sikkerhetstiltak som tofaktorautentisering (2FA), kryptering av data, og kontinuerlig overvåking for å sikre at dine eiendeler og personopplysninger er trygge. Dette gir brukerne en ekstra trygghet ved bruk av plattformen. Brukere kan justere sikkerhetsinnstillingene for kontoen sin, inkludert:

  • To-faktor autentisering (2FA): Gir et ekstra lag med sikkerhet ved pålogging.
  • Passord: Enkelt å oppdatere og sikre med sterke passordkrav.
  • API-nøkler: Generering og administrasjon av API-nøkler for sikker tilgang til kontoer.
  • Økter: Administrer aktive økter for å overvåke kontotilgang.
  • Påloggingshistorikk: Gir en oversikt over tidligere pålogginger for å oppdage mistenkelig aktivitet.

Gebyrstruktur

Stellarity.Exchange tilbyr konkurransedyktige gebyrer sammenlignet med andre plattformer. Gebyrene er transparente, uten skjulte kostnader, noe som gjør det enkelt for brukerne å forstå hva de betaler for. Lavere gebyrer betyr mer fortjeneste for brukerne.

Stellarity Fees

Icon Konto Market Maker swap fees (limit orders) Taker swap fees (market orders)
Basic Icon Basic BTC/USDT 0.1% 0.1%
Basic+ Icon Basic + BTC/USDT 0.09% 0.09%
Basic++ Icon Basic ++ BTC/USDT 0.08% 0.08%
Basic+++ Icon Basic +++ BTC/USDT 0.07% 0.07%
Basic++++ Icon Basic ++++ BTC/USDT 0.06% 0.06%
Basic+++++ Icon Basic +++++ BTC/USDT 0.05% 0.05%
Basic++++++ Icon Basic ++++++ BTC/USDT 0.04% 0.04%
Bronze Icon Bronze BTC/USDT 0.03% 0.03%
Silver Icon Silver BTC/USDT 0.02% 0.02%
Gold Icon Gold BTC/USDT 0.01% 0.01%
Eagle Icon Eagle BTC/USDT 0.00% 0.00%

Integrasjon med andre tjenester

Plattformen tillater integrasjon med andre populære kryptolommebøker, noe som gir både fleksibilitet og bekvemmelighet for brukerne. Dette gjør det enkelt å overføre kryptovaluta mellom forskjellige lommebøker og Stellarity.Exchange.

Mobil

Stellarity-Exchange er i dag mobilanpasset, noe som gjør det enkelt for brukere å administrere sine digitale eiendeler på farten. Det pågår også et utviklingsarbeid med å lage en enda bedre mobilapp, som vil gi en enda mer sømløs og brukervennlig opplevelse.

Fremtidsplaner

Fremtidsplanene våre inkluderer å lansere IBAN-konto i EUR gjennom tredjepartstjenester, samt tilby lommebøker i DKK, SEK, PLN og NOK. Dette vil gjøre det mulig for brukere å håndtere flere valutaer, og gjøre det enklere for våre kunder å operere på tvers av ulike markeder. Vi planlegger også å lansere et eget kort knyttet til konto og lommebøker. Videre vil vi lansere markeder mellom NOK og USDT, samt SEK og USDT. Det vil senere bli lansert flere markeder mellom NOK og krypto, og mellom SEK og krypto.

Denne teksten er på korrekt norsk og inneholder tilstrekkelig med bindeord for god lesbarhet og SEO-optimalisering.

Sosiale medier

Du kan følge Stellarity-Exchange på:

Konklusjon

Stellarity.Exchange er en plattform som imponerer med sin brukervennlighet, sitt omfattende utvalg av kryptovalutaer, og sine lave gebyrer. Enten du er en nybegynner eller en erfaren trader, vil du finne denne plattformen både effektiv og enkel å bruke. Med kundesupport via e-post og en kommende app, er Stellarity.Exchange godt posisjonert for å bli en ledende aktør i markedet for kryptovalutahandel. Plattformens fokus på sikkerhet, brukervennlighet og integrasjon gjør den til et attraktivt valg for alle som ønsker å handle med digitale eiendeler.

Stellarity Exchange-plattformen er den eneste plattformen jeg har ønsket å inngå samarbeid med. Rett og slett på grunn av det jeg ser på som en unik plattform, som jeg mener samt er overbevist om. kommer til å bli en ledende aktør i markedet.

Ønsker du å bruke eller teste denne kryptotrading-plattformen? Du kan gjøre det her.

Disclaimer

Denne anmeldelsen er basert på mine personlige erfaringer og meninger. Investering i kryptovaluta innebærer risiko, og det er viktig å gjøre grundig research før man handler. Vær oppmerksom på at jeg har fordeler ved at brukere registrerer seg via denne plattformen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display