Mining Prosjekt

Mining Bitcoin

Mining Bitcoin med Nicehash. En uke med mining, med Bitmain S7 hos mining-poolen Nicehash har gitt sin avkastning. Det må tas til etterretning at den hadde en nedetid. Da hadde jeg ikke muligheten til og rette opp feilen, siden jeg ikke var i nærheten av mineren da. Og det var i ca et døgn. Dette var og første gang at den noen gang har streiket, og vært eller hatt nedetid. Men heldigvis, hadde det ikke vært noen form for problemer, verken før eller etter dette, noe som er positivt.

Mining-prosjekt

Dette var et mining-prosjekt som skal vise hvor realistisk det er og mine. Derfor trekker vi heller ikke i fra den nede perioden i fra sluttresultatet. Vi trekker heller ikke i fra noen form for strøm kostnader, siden disse varierer veldig. Men at det blir minet i profitt, det har det blitt. Selv om og mine Bitcoin med en miner, er langt i fra noen gullgruve, så har det ihvertfall blitt gjort.

Hvor mye

Så, tilbake til det som er virkelig interessant og det som folk lurer på. Hvor mye ble det minet for? Det var null Bitcoin i Nicehash sin wallet, og nå står det følgende 0.00051498 Bitcoin. Det har jeg da tjent, uten og løfte en finger. Bortsett fra den lille nede perioden. 0.00051498 Bitcoin, tilsvarer i skrivende stund 157,56 Norske kroner.

Med andre ord, så er ikke det noe og bli rik av. Det er en uke med mining, noe som på en måned ville blitt i dette tempoet 630,24 norske kroner.

Skjermbildet

Nedenfor, er et skjermbildet av hvor mye som står på Nicehash sin mining wallet. Og som det og kommer frem der. Noen transaksjoner. Dette er en utbetaling som blir gjort i fra miningen. Det blir utbetalt hver 3 time inn på walletten.

utbetalingene i fra Bitcoin miningen

Ved og se på utbetalingene i fra Bitcoin miningen som skjer hver tredje time, så ser man en liten variasjon i utbetalingene. Og det handler enkelt forklart om vanskelighetsnivået, som er for mineren når man miner. Hertx, og hvordan det froandrer seg iløpet av et døgn.

Da er resultatet gitt, og det har blitt minet for litt 157,56 norske kroner. Det er ikke mye og skryte av, men det er allikevel en begynnelse. Har man hatt 10 minere, kan man gange det opp med ti, og da ender man pluteselig opp med 6302,4 kroner på en måned. Om det har gått i samme tempo. Har man bygget seg en stor mining-farm, så har beløpet blitt større, men selvfølgelig også utgiftene til og drifte alle minerene.

En ting er dagens sum

En ting er dagens sum. Men hva vil skje om Bitcoin øker. Det er jo derfor man miner, eller investerer i Bitcoin, fordi man ønsker og ha flere Bitcoin, og få med seg verdien av den. Bare disse 157,56 kronerene, vil med en dobling i Bitcoin prisen bli til 315.12 kroner. Og om den tripler seg så vil det bli til 472,68 norske kroner i dagens valutakurs.

Dette er heller ikke så mye. Me da om man regner med utgiftene, så vil det da ikke bli noen forskjell på utgiftene, men verdien til Bitcoin vil allikevel øke. Og har man da 10 minere, som da ga en sum på røfflig 6300 kroner pr måned. Det blir da etter et år 75600 norske kroner. Får Bitcoin prisen da en tredobling, 226 800 norske kroner på et år, kun ved og mine Bitcoin.

Det er penger og tjene

Det er uten tvil at det er penger og tjene, innenfor krypto-mining for de som ønsker og satse på det, og alle rede gjort det. Den største utfordringen er energikostnadene, og få kuttett de mest mulig. Jo mindre utgifter, jo mer vil man sitte igjen med til seg selv, når man miner.

Dette prosjektet var, for og vise hvordan Bitcoin mining fungerer og hvordan sluttresultatet kom til og bli, etter en uke, når man miner hos Nicehash.

Det finnes også annen krypto man kan mine, og ikke bare Bitcoin. Men Bitcoin er den mest kjente og populære krypto-valutaen. Og den som per dags dato gir størst muligheter i den «virkelige» verden. Det vil da si, at valutamarkedet, innen krypto er og virkelig. Det er bare, at det fortsatt er i en overgangsfase, og blir dessverre ikke akseptert i like mye i alle kretser. Men Bitcoin, er nok den valutaen innen krypto, som har fått størst aksept. Derfor ble valget på og mine Bitcoin tatt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display