Teknisk analyse

Teknisk analyse uke 19

Teknisk analyse uke 19

Bitcoin har ikke uventet fått en nedgang, etter et forholdsvis langt bull-runn, som vi forespeilet oss på den forrige analysen. Det er miksende signaler om man ser på den tekniske charten. Og ser hvor markedet skal, er ikke nødvendigvis det vanskeligste.

Det som kan være mer utfordrende er og vite når det skjer. Nå har vi fått en nedgang, og det mest solide støtte-området, er ved 24660 ish dollar området.

Om nedgangen blir så stor, er ikke godt og si. Det er to små bearish candles, noe som betyr at det ikke er veldig masse selgere, som selger Bitcoin nå. Charten nedenfor er en ukentlig chart, og viser nå også at man holder på og forme et nytt støtte-området. Man skal aldri ta en beslutning på en candle som ikke er lukket, og siden dette er et ukentlig candle, er den da enda ikke lukket. Vi kan allikevel bygge videre på den forrige analysen den 1 mai.

Konsolidering

Tar vi en titt på charten under, så ser vi noe interessant, og det er at vi har et konsoliderings området. SÅ fremt at Bitcoin ikke kommer nedenfor 27620 området (ish) Så er dette, bare en liten pust i bakken for Bitcoin-prisen. Og skal man se på noe enda mer interessant, så bør man se på neste chart, der er det enten eller. Analysen fortsetter under bildet.

Suport

Her ser man hvor man ligger an i forhold til det suport-området, som holder på og bli formet er nå. Og hvor stabil Bitcoin egentlig er, i forhold til en den lille nedgangen vi har nå. Charten nedenfor, viser et solid støtte-området for Bitcoin, og en videre nedgang viser at det kun vil være en konsolidering sone før en eventuell videre oppgang. Om det er kjøpssignal og kjøpe her. Det er femti, femti og i forhold til hvilken, både risiko og sjanse man ønsker og ta. Har man Bitcoin, er det jo bare slik jeg ser det, og sitte godt og trygt i båten. Vist man skal holde Bitcoin over en lengre periode.

Er man redd for at sjansen til en rimeligere pris en 30 000 dollar skal glippe, kan det være greit og kanskje kjøpe seg inn for en liten sum.

Pest eller kolera

Dette er faktisk, en veldig spennende chart. Det er nesten som «pest eller kolera». Får vi et brudd, så er vi kraftig ned. Det er spennende, siden den i skrivende stund ligger på «bristepunktet». En nedgang fra 27 000 og ned til 26500, skulle den gå så langt og få et brudd igjennom 26500. Er turen ned til 24400 dollar merke kort. Men får nå, så ser det ikke ut til at man har overivrige selgere.

Men, så er det og den andre candle, som holder på og forme seg. Og det kan være det kraftigste. Man skal ikke bli blind, selv om det er bearish nå. Men for nå, så er det selgere inne i bildet. Jeg ville kjøpt meg litt inn på dette området. For så og gå hardere inn, om det skulle komme en videre nedgang.

Siden 27632 dollar, er en billig penge for Bitcoin, uansett. Så lenge man har tro på at det kommer ut bull run, fremover, Noe jeg er overbevist om. 27632 er en grei pris 24 400 er en utrolig bra pris. Så her er det to gode muligheter, slik jeg ser det. Den ene er kommet. Og kanskje den eneste. Siden det ikke er det største salgsryktet. Denne analysen er gjort uten indikatorer og kun ut i fra og tolke de tekniske candle-stickene.

Disclamer

Investering av ekte penger, innvolverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *