Mining Prosjekt

Profitt Mining Nicehash

Profitt Mining Nicehash

Da har det gått om lag et døgn siden forrite oppdatering, og vi skal se hvor mange Bitcoin mineren miner på et døgn, i forhold til Nicehash sitt estimat som vi skrev om i forrige innlegg. Nicehash estimerer hvor mye mineren kommer til og mine i løpet av et døgn. Dette beløpet forandrer seg igjennom døgnet, den kan gå opp, eller det kan gå ned. Utgangspunktet som ble tatt, var akkurat det tidspunktet innlegget ble postet.

Noe som i og for seg er korrrekt og gjøre også. Forventet avkastning, altså hvor mange mer Bitcoin som kom til og bli Minet iløpet av et døgn, var 0.00006336 Bitcoin. Det var estimatet til Nicehash. Og på Bitcoin walletten var det i går 0.00011125, og i forhold til estimatet til Nicehash, så skulle da total beholdning i walletten i dag være 0.00017461 Bitcoin. Noe som tilsvarer 53,92 kroner. Nå har Bitcoin gått litt ned, så resultatet kommer til og være litt svakere i Kroner og øre. Men, nå skal vi se på de reelle tallene.

Status på walletten

Nå er status på walletten 0.00019641 Bitcoin, i løpet av hele perioden det har blitt mine Bitcoin. Dette er inkludert nedetiden den hadde. På et døgn så har mengden Bitcoin i walletten, økt i fra 0.00011125 til 0.00019641 Bitcoin. Noe som er en økning på 0.00007141 Bitcoin i løpet av et døgn. Nicehash sitt estimat var i går på samme tidspunkt 0.00006336 Bitcoin. Det ble med andre ord minet 0,0002225 mer Bitcoin en hva som var forespeilet i fra Nicehash. Noe som her er en positiv ting. Beløpet, tilsvarer 59,96 norske kroner. Det var forespeilet, i forhold til estimatet i fra Nicehash skulle være en sum på 53,92 Kroner. Det ga merd andre ord, 6 kroner og 0,4 øre mer. Og det man og må ta til etterretning, det er at Bitcoin har falt i verdi siden sist. Man blir ikke rik, men dette prosjektet er og vise hvordan man miner Bitcoin, og hvo mye profit man fr om man bruker Nicehash. Har man hatt to mineren, har resultatet doblet seg. Men også strømregningen.

Bitcoin har gått ned

Bildet nedenfor, viser hvor mye Bitcoin har gått ned siden i går. Og da prisforskjellen som påvirker totalsummen hva Bitcoin er verdt i forhold til gitte valuta. Nå er Bitcoin en valuta med høy volatilitet. Så det er ikke uventet at man får svingninger. Men nå ser man hvordan verdien, og hvor mye Bitcoin en miner kan mine på et døgn. Men prosjektet er ikke ferdig, og den kommer til og gå en stund til.

På et døgn

På et døgn så har Bitcoin prisen gått far 310 000 norke kroner, og ned til 307 831,36 norske kroner. Noe som tilsvarer en prisforskjell, på røfflig 2100, norske kroner. Det utgjør ikke all verden, men det er en prisforskjell. Men slik vil det og være, fremover. Prisen kommer til og forandre seg i både positiv og negativ retning. Nå har man uansett fått sett hvor mye mineren kan mine i løpet av et døgn.

Dette er kun en miner, hadde man som nevnt tidligere hatt ti minere ville resultatet tidoblet seg.

Det er med andre ord, flere ting som kan påvirke hvor mye verdi du får ved og mine. Nå er Bitcoin spådd til og gå opp på sikt. Så dette er en uansett, stor eller liten sum. En sum som bare skal få stå. Men prosjektet er ikke ferdig, enda. Og summer vil nok øke, uten at det blir million eller bare noen tusen kroner. Blir det interessant og følge utviklingen til Bitcoin mineren, fremover i dette prosjektet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display