Teknisk analyse

Bitcoin Analyse Juni

Bitcoin Analyse Juni. Siste uken i Juni har kommet, og bitcoin gitt akkurat som foreskrevet i forhold til forrige ukes analyse. Den har vært kraftig bullish og satt nivåer, som vi ikke har sett på flere måneder. Det ser ut, som om eventyret har startet, og at et bull run, har begynt.

Bitcoin Månedlig chart

Månedlig higher high

Det har blitt en månedlig higher high, som har vært høyere en de siste 12 månedene, noe som gikk akkurat etter planen. Det er mye positive nyheter for kryptovaluta generelt nå. Og mye gode fundamentale nyheter som bidrar positivt. Vi mangler allikevel en higher high til 32158 området enda. Kommer det, så ser vi nok 40 000 dollar merke om ikke lenge.

Bitcoin Ukentlig chart

Bullish bitcoin

Her vises det enda tidligere, hvor bullish bitcoin har vært. Det har skapt en hgihger high i forhold til de ti siste ukene, men er avhengig av et brudd og higher high ovenfor 32158 området, noe som ser ut til og komme om ikke så veldig lenge. Det er et kraftig bullish candle, det er i en god uptrend. Skulle vi se et liten nedgang etter åpning av nytt ukentlig candle kan det skje. Det er markedet som ofte skal forme en tail på en ny candle. Men 40 000 dollar merke kan absolutt være aktuelt, fremover.

Bitcoin daglig chart

Bra bullish

På den daglige charten, ser vi at det har vært en bra bullish oppgang, men at kraften har minket litt i løpet av helgen. Noe som er helt normalt. Det har vært noen bearish candles, noe som er helt normalt. Bitcoin har uansett prøvd og klatre videre. Nå er det et suportområdet ved 29 577 dollar området. Om vi ser et så lavt nivå er usikkert, men det er ikke uvanlig at man får en tilbaketrekning etter en stor oppgang. Momentet er klar bullish, det fundamentale er meget bra. Det er gode nyheter, så skulle Bitcoin snu radikalt, så må det noen store fundamentale nyheter som ikke er til fordel for bitcoin. Noe som er lite sannsynlig.

Månedlig, ukentlig og daglig sterk bullish.

Bitcoin er både månedlig, ukentlig og daglig sterk bullish. Men på kort sikt kan man få litt tilbakegang. Dette kan brukes som en trading set up, for en god kjøpsmulighet. Skal man være inne i Bitcoin over et langsiktig perspektiv, er det buy and hold som gjelder. Da og bare smøre seg for tålmodighet. Siden Bitcoin sin bull run, har så vidt begynt.

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

One thought on “Bitcoin Analyse Juni

  • Jan Vidar Morewood

    God Analyse👍

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *