Krypto Nyheter

Lyse utsikter for Kryptovaluta. Blir spådd til nesten 125 000 dollar, i 2024

Lyse utsikter

Det er noen som har lysere utsikter en mange av optimistene i kryptomarkedet. Og de som spår dette, er Matrixport. Skulle du ikke være kjent med, Matrixport, så er Matrixport er en plattform for finansielle tjenester innen kryptovaluta. Matrixport som tilbyr et bredt spekter av produkter og tjenester, inkludert oppbevaring, handel, utlån og investeringer.

Matrixport

I en artikkel, til coindesk. Har Matrixport uttalt at de har tro på at Bitcoin kan gå så høyt som 125 000 dollar innen utgangen av 2024. Det er over fire ganger så mye som Bitcoin er verdt, i skrivende stund. Omregnet i norske kroner, med dagens dollarkurs, er det 1 357 500 Norske kroner.

De ser et stort bull marked komme, de er ikke alene om det. Matrixport mener, at et av signalene til bull markedet var at det kom over 31 000 dollar. Noe som ikke er usannsynlig.

Historien

I artikkelen til coindesk uttalte de følgende: «If history is any guide, bitcoin prices could climb by +123% over twelve months and by +310% over eighteen months – based on the average return of the signals triggered in 2015, 2019 and 2020. That would lift prices to $65,539 in twelve months and $125,731 over eighteen months,» Thielen added.»

Det er ingen tvil om at det kommer til og skyte fart. Det finnes, ingen grunn til at Bitcoin skal komme til og falle noe betydelig fra dette nivået fremover. Eventuelle fall, og nedgang i Bitcoinprisen som kan komme fremover. Vil kun være eventuelle korreksjoner i markedet. Noe som er helt naturlig, og også passer til tidligere bevegelser.

Bitcoin-halvering

En annen faktor som kan være med og skyte enda mer fart i Bitcoin-prisen i løpet av 2024, er Bitcoin sin halvering, som skal er i April 2024.

Kombinert med stadig økende etterspørsel, er det ikke annet en ventet at den kommer til og stige fremover, iløpet av 2024.

Cathie Wood

Skal vi tro Cathie Wood, som spår den til 1 million dollar innen utgangen av 2030. Sammenlignet med den analyses, må faktisk Bitcoin øke med nesten 100 000 dollar i året fra og med 2024. Da snakker vi om at Bitcoin blir verdt, over 10 millioner kroner om dollaren holder kursen sin som i dag mot den norske kronen. Den kursen ligger på 10.86, men det må tas hensyn til svingninger i valutamarkedet. Det er uansett, en bra økning og en ting er sikkert. Bitcoin gjør hva den vil, bortsett fra og gå ned i verdi.

Hele artikkelen til Matrixport kan leses på Coindesk link

Disclamer

Disclamer. Investering av ekte penger, involverer tap av penger. Og disse analysene må kun sees på som underholdning. Og det må ikke investeres på bekostning av disse analysene. Skal du investere ekte penger, gjør dine egne vurderinger på hva slags opplysninger du vil investere ut i fra.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display