Krypto Nyheter

Cathie Wood ser en Bitcoinpris på 1 M Dollar

Cathie Wood ser en Bitcoinpris på 1 M Dollar. Cathie wood, som er en amerikansk investor, grunnlegger, CEO og CIO for investeringselskapet Ark Invest. Som er et selskap som er positiv til krypto valutaen Bitcoin, hva det er vi skal snakke om nå.

Har nå kommet med ganske positive spådom for denne krypto valutaen. Spesielt for de som er fan av kryptovalutaen Bitcoin. Hun spår at prisen på Bitcoin, kommer til og nå 1 million dollar innen 2030. Det betyr, vist hun har rett. Så står bitcoin til en pris av 1 million amerikanske dollar om seks år.

Det var i et intervju med nyhetskanalen CNBC hvor hun kom med sitt syn på bitcoin, og hvordan utviklingen videre kommer til og gå herifra. Viser det seg at hun har korrekt i sine spådommer, vil dagens nivå, være et nivå vi aldri kommer til og se igjen så lenge Bitcoin er den dominerende krypto valutaen. Og dagens nivå på prisen vil være en perfekt inngangs summ og kjøpe seg inn i bitcoin, eller og kjøpe mer bitcoin.

Hun tar allikevel utgangspunkt i at prisen på Bitcoin «base price» er på 600 000 dollar. I intervjuet med CNBC, så kommenterer hun og de pågående søksmålene mot de forskjellige kryptobørsene.

Som krypto børsen coinbase. Cathie Wood, eller Catherine Duddy Wood, som er hennes fulle navn. Er positiv på kryptovaluta generelt. Med tanke på at dette er en fremtiden og at krypto er kommet for og bli.

Dette er ikke den eneste spådommen hennes når det kommer til bitcoin. Så langt tilbake som mai 2021, i et intervju med bloomberg hvor hun spådde en bitcoinpris på 500 000 dollar per bitcoin. Denne spådommen har senere blitt revidert.

Intervjuet med CNBC

Hun satt allikevel en bemerkning, og den største utfordringen til bitcoin. Og det er miljøet, og de miljøpåvirkningene mining av bitcoin har. Det krever mye strøm, men Cathie Wood ser på den fornybare energien som kommer, vil være med på og gjøre dette bedre for bitcoin og bli enda mer akseptert. Det finnes både solceller, hydrogen, vannkraft med mer.

Hun utaler også i intervjuet med bloomberg at hun ikke er skremt av en nedgang i bitconiprisen. Og den har vi sett nå, den siste tiden. Den kan komme av følelsemessige investorer, skepsis i forhold til at kraftmarkedet er et relativt nytt marked.

det er en negativ tilgang og det er påvirkningene på miljøet når det kommer til bitcoin, siden den er meget energikrevende. og at hydroelektrisk og solcelle panel at fornybar energi kan gi en stor fordel og bedre mining forhold med tanke på miljøet. for og nevne noe.

Om vi ser en pris på bitcoin som er så høy som 1 m dollar, er opp til tiden og investorene. Men at den kan gå så høyt og bli så mye verdt, overrasker ikke meg. Det handler etter mitt syn, kun om tid og tålmodighet.

One thought on “Cathie Wood ser en Bitcoinpris på 1 M Dollar

  • Jan Vidar Morewood

    Enig med fru Wood her!👍

    Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *