Krypto Nyheter

Dette landet har verdens største beholdning av Krypto. Svaret kan overraske deg.

Det er flere og flere land, som begynner og få en økende krypto-beholdning. Og noen land satser hardere en andre, man skulle tro at det var de landene med størst økonomi som hadde den størst krypto-beholdningen. Men det er det altså ikke.

Men hva er det vi kan kalle «kryptoland»?, er land, ifølge Statista-data, er de landene med størst krypto-beholdning som følger:

Største krypto-beholdning:

 1. Nigeria: 32 %
 2. Vietnam: 21 %
 3. Filippinene: 20 %
 4. Tyrkia: 16 %
 5. Peru: 16 %
 6. Sveits: 11 %
 7. India: 9 %
 8. Kina: 7 %
 9. USA: 6 %
 10. Tyskland: 5 %
 11. Japan: 4 %

Som vi ser ut i fra undersøkelsen, ligger faktisk Nigeria på topp. Et land som kanskje overasker mange. Men, Nigerias kryptopolitikk har utviklet seg de siste årene. Og I mai 2021 publiserte Nigerias markedstilsyn et sett med forskrifter for digitale eiendeler, noe som indikerer at landet prøver å finne en mellomting mellom å støtte innovasjon og beskytte investorer.

Nigeria har også blitt rapportert å være en global leder innen Bitcoin-handel, med over 1,1 millioner kryptohandler per måned på Paxful-plattformen alene.

Men, har allikevel vært noen strenge restriksjoner i Nigeria. Sentralbanken i Nigeria, ga i februar 2021 et forbud mot at finansinstitusjoner fikk lov til og samarbeide med kryptobørser. Til tross for dette forbudet har regjeringen nylig lansert sin egen digitale valuta, eNaira,

Planen til Nairaen, skal være og erstatte den fysiske nairaen. Nigerias kryptopolitikk fortsatt i utvikling, og det gjenstår å se hvordan den vil utvikle seg i fremtiden. Og om de kommer til og ha den digitale walletten deres full av digitale nairen

Det viser seg at, nigerianere er mer åpne for å selge og bruke kryptovaluta. Men de er ikke alene om og være det, Sørøst-Asia er og meget positive til kryptovaluta. Siden man kan se at det er land fra Latin-Amerika som er blant topp fem.

Mens de landene, som har noen av verdens største økonomier er langt nede på listen. Noe som burdet være en tankevekker for de.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *