Krypto Nyheter

En av verdens største kryptobørserønsker ønsker og pensjonere adressene til flere meme tokens

Pensjonere

En av verdens største kryptobørser, synes enkelte innskudds-adresser begynner og bli utdaterte og har planer om og pensjonere noen adresser så det ikke blir mulig og investere mer i disse Kryptovalutaene. Det som kalles meme tokens, også det som er kjent som shitcoins

Det er kryptobørsen Binance som vurderer og pensjonere innskudds-adressene til blant annet meme tokene Binance (BTC), XRP, Dogecoin (DOGE), Avalanche (AVAX), Internet Computer (ICP), Solana (SOL) and Monero (XMR)

Sikkerhet

Grunnen til dette er pga sikkerhetsrisikoer på plattformen. Dette skal etter planen skje fra og med Juli, til og med september. De brukerne som er berørte blir informert via epost om de stegene de må ta for og flytte/migrere adressene sine.

Det er de eldste adressene som blir pensjonert, men har presisert at de innskuddene som har blitt gjort via de gamle adressene ikke kommer til og gå tapt. Men at det kan kreves ekstra steg for å fullføre innskuddene manuelt.

Binance er dominerende i markedet,. Og har vært ute i hardt vær, siden de har blitt presset hardt år det gjelder reguleringer. Men de nformerer, om at de gjør tiltak for og opprettholde markeds dominansen de har innen kryptovaluta og kryptomarkedet.

Artikkelen kan leses i helhet her

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

You have not selected any currencies to display